Šta je novo?

zao mi je narode,ali....MATRIX REVOLUTIONS utisci

PINHEAD

Čuven
Učlanjen(a)
07.07.2002
Poena
620
e ovako,kome je dojadilo ne mora da cita.

Ja dodjoh pre pola sata sa projekcije....i sta da vam kazem!.....mislim, razocaran sam najgore!mislio sam:evo ga prvi pametan blockbuster u istoriji,kad ono ispade najobicnija americka glupava fantazija!straaaasno
da ne pominjem kako smo padali u nesvest zbog dijaloga tipa:

"aahhhhh(sav krvav i isecen kapetan mifin ili tako nesto) moras...da....otvoris....trecu kapiju!"

"ali...kapetane(veseli decak koga je neo "spasio" u animatrixu)....jos nisam zavrsio obuku!"

?!!!?!!!

neo: "triniti,ti ne mozes da umres!"(svojoj umirucoj dragoj jecajuci)
triniti "da,mogu!"

wadafuckizthis?

pffpfpfpffffffffffffffffffffffff!!!

iskreno,mnogo vise mi se svidela "matrix inside matrix" teorija ali ******!izgleda da su u pravu ljudi koji kazu da je svaki film samo zabava i nista vise!kakva bre filozofija,kakvi bakraci..znaci mozak pored sebe na stolicu bato i gledaj!!!

jos da kazem da sad mislim da je carlijevi andjeli 2 mnogo bolja zabava nego matrix.matrix je prevara!!!ua wachowski brothers!!!ua

btw efekti rulaju,logicno....al ko se jos pali na efekte?

aj u zdravlje i da se opametimo svi!

Alo ljudi, tek je nedavno zavrsen thread o prethodnom matrixu. Sad cu bar imati sta da citam do sledeceg Terminatora :mrgreen:

Sorry ipak moram zbog onih koji nisu bili da komentarisem i da im ustedim tih 150din.
Ma nazalost u stvari i nema tu sta da se kaze, triologija je isla od prvog dela silaznom putanjom po pitanju kvaliteta, tako da smo dosli do ovog zadnjeg nesretnog dela.
Mislim da ce svi uvideti da dobri efekti i zvuk jos ne garantuju da ce film biti dobar.
..steta, a mogli su posle prvog dela stati. :-(

Da su stali posle prvog dela mislio bi da su carevi (reziseri naravno) ali bre us.ashe ga maximalno. I ja samo zelim da skrenem paznju ljudima da ne bacaju kintu za gledanje u nekom od bioskopa jer film nije nishta posebno. O fimu ne zelim da pochinjem raspravu jer svi znamo gde to vodi :d

Pa ovako...

Film ide nekom logikom. Dakle, nije priča sasvim bez smisla, odnosno čini se da kad sednete i razmislite (nakon II dela naravno) kako bi bilo logično da se film završi... ovo bi bio verovatno jedan od logičnih načina.

Međutim, čini se da film ima ipak problem sa atmosferom ili ne baš sa atmosferom nego možda je bolje reći sa "putem".
Naime, osim na početku, gde god da je film mogao da krene banalnim putem, krenuo je otud i dve "biserne" scene

"aahhhhh(sav krvav i isecen kapetan mifin ili tako nesto) moras...da....otvoris....trecu kapiju!"

"ali...kapetane(veseli decak koga je neo "spasio" u animatrixu)....jos nisam zavrsio obuku!"

?!!!?!!!

neo: "triniti,ti ne mozes da umres!"(svojoj umirucoj dragoj jecajuci)
triniti "da,mogu!"

za koje ne bih smeo da garantujem da nisu namerne takve kakve su, pogotovo kada se ima u vidu ime kapetana koje nije mifin nego Mifune, što već nešto znači.

Dakle od onoga što je bio Matrix br. 1, ostalo je prilično malo, ali sve u svemu ko god da je gledao drugi i ostao zainteresovan šta će biti verovatno će gledati treći i razočarati se.

Uf...

valjda sam bar nekog iznervirao ako nikom nisam pomogao da odluči da li će gledati No. 3

Pozdrav

Nemojmo vise o tome, dosta je.

Vrh Dno