Šta je novo?

zanimljiv winxp problemcic

• Začetnik teme Začetnik teme c3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

c3

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2003
Poena
649
problem je u tome da nece da se uloguje u win kad ima cd u cd-drivu
znaci kliknem na weelcome screnu na usera i on samo ispise loading....
i dok neizbacim cd nece da se uloguje u win

da li imas instaliran neki program koji glumi virtualni cd drajv tipa Nero Image, VirtualCD, Virtual Drive (pogotovo virtual drive). Na jednom racunaru koji sam odrzavao, racunar nije mogao da se startuje ukoliko je ubacen cd u virtualni drajv. Mozda je to problrm i kod tebe. Mogao bi da probas na donji link i tamo da pogledas Task List Task Manager da vidis ima li nekih programa koji se startuju kod tebe pri podiyanju sistama. Takodje nekoliko fast.exe programa hoce da pravi probleme. fast.exe sluzi za brze logovanje i menjanje korisnika.

videcu ma neznam cim sam instalirao winxp(pre 3dana) tako je poceo
inace imam samo d-tool ali je uvek prazan

Ukoliko ti treba nesto sto glumi CD - Rom koristi Virtual CD ili najbolje NERO. Nero ima svoj Image drajv a verzija Nero 6 moze da emulra dva drajva. Onda lepo skines traku sa nerom, "ubacis" u Image drajv i sve radi ko blesavo

rakabencmark je napisao(la):
Ukoliko ti treba nesto sto glumi CD - Rom koristi Virtual CD ili najbolje NERO. Nero ima svoj Image drajv a verzija Nero 6 moze da emulra dva drajva. Onda lepo skines traku sa nerom, "ubacis" u Image drajv i sve radi ko blesavo
D-Tools valja instalirati preko disableovanog ImageDrivea jer onda dobiješ i podršku za nrg u D-Toolsu.

Pa ni Virtual CD nije loš i ne pravi probleme. Kad se instalira, treba mu pogasiti one njegove startupove i sve radi kao podmazano. Jedino treba dva puta restartovati kompjuter ka se instalira.

Nazad
Vrh Dno