Šta je novo?

Zanimljiv hoax...

Čestitam, u zdravlju da ih potrošiš :D

Pa red je da odgovoris pa kad ti budu trazili pare da ti otvore racun u prvoj engleskoj banci sa sedistem na jupiteru fotosop u ruke i salji pare western unionom :D

Google koristi claimagent.com... na sta su spali jadni... :)

Ako bi mogao da mi pozajmis jedno 50K, imam neke ideje za investiranje, kontakt na PM :p

Začudio me je sam gmail, koji ne reaguje na ovakve stvari... Inače za sve ove godine koliko imam gmail nalog, ukupno sam dobio jednocifren broj spam poruka (nijednu ove prirode)...

Cek u Spam folder ili ovako da su prosli, ja ih dosta dobijam cek 98% su one gluposti sa fejsa i ako sam ih iskljucio.

Pade mi na pamet da prijavim ove prevarante "Odeljenju za visokotehnoloski kriminal" (namerno pod navodnicima), ali vidim da sajt ovih istaknutih, visprenih i strucnih ljudi iz Ministarstva i dalje/opet ne radi! :S:
Koliko je jadna drzava gde je to redovna situacija? [irony]Kako Tadic i Nikolic prijavljuju napade na integritet njihovih licnosti, mozda oni znaju neki link koji radi?[/irony]

Poslednja izmena:
Naravno da nisam, bila je vec i tema o tome ovde, mrzelo me da trazim detaljnije gde je. Nego mi je iskocilo na Mozilli, jer na njoj ne koristim nikakav blocker, pa se prisetih.

Tehno dzeparosi.. Onomad bese IQ test, sada ova glupost.

Ogradili su se zakonski sa sitnim disclaimerom, ali u sustini to rade i fabrike sampona, lekova.. ne znam koliko je ispaltivo ispravljati krive Drine, svet je ionako otisao dodjavola.

Pazi, moj "aktivizam" bi se zavrsio u tih nekoliko klikova do prijave. Nije to moj posao, a opet, treba neko da ukaze na KRIMINAL - a onaj sajt to ocigledno jeste. Bilo je reci na toj temi, i kad se odjavis sa ove usluge, i dalje stizu besramno skupe poruke. Nijedan disclaimer ne oslobadja od krivicnog dela, ma kako pazljivo napisan bio.

Nazad
Vrh Dno