Šta je novo?

zanima vas kako izgleda Chaos Theory?

zigic

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2004
Poena
660
smorile su vaz najnovije zahtevne igre? kako i ne bi! upravo sam probao Splinter Cell Chaos Theory i prvi utisci su ..........onako.
.
.
.
.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Do j*j*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nisam mogao da igram ni 5 minuta. morao sam da javim svojim prijateljim :guitar: :-devil-: :smoke: :D ;)
patch daje shadere 2.0.
prvi utisak(za 5 min :D): na "mashini":
prescot Celly [email protected]
512 DDR@440
9600XT@500/650:
1024x768
UKLJUCENO SVE OD OPCIJA ZA GRAFIKU(SHADERS 2.0) bez AA i AF
po nekoj kishi i zamislite mraku :D ide glatko.
ovo sad je ,eto, tek za prvi put. u toku noci ili sutra javljam nove stvari.
pozdrav fanovima Sama Fishera :wave:
P.S. - ne smem nista da pominjem u vezi fudbala ,)

Uprkos tvom signatureu moram da podelim svoje opste odusevljenje!!!!!
Ja sam igru kupio pre par nedelja i nisam zbog obaveza stigao da sednem kao covek ali pre neki dan sam seo i nisam verovao!!! Iako sam nevidjeni fan serijala SC ovo je stvarno strashno, za pocetak onaj start igre pored camca na mesecini?! Mislim sta reci kad sam zvao zenu da dodje da se divimo zajedno:)

E obavezno stavite patch 1.04 i probajte COOP
Prelazite misije sa jos jednim Semom : )
Mozete da postavljate lopovski jedan drugom,da bacete prijatelja da se uhvati za ivicu da ga spustate ili podizete konopcem...ma znaci vrh.2 Sema Fishera duplo zadovoljstvo : )
Mozete koristiti Voice com koji je ugradjen u samu igru,ali ne smete da pricate glasno kad ste blizu starzara jer vas mogu cuti : )

evo jos malo probah.hm, malo je zeznut night vision-cini mi se da je sad dosta sve mutnije(bar po ovoj kishi u prvom nivou). igra opet graficki briljira i to sa ovim "starim"
senkama. da predjem prvo ovaj single posto imam i taj coop? da li su sve iste misije i za coop? mrzece me da krenem posle opet ponovo sa dvojicom.

Igru posedujem dobrih pola godine, i za svo to vreme sam single player kampanju samo informativno pogledao. Uopste me nije interesovala, pored famoznog "versus" multiplayer moda... Zaraza gora od kuge, kolere i sarsa zajedno. Prosvetljenje za sve mrzitelje CS-a i ostalih no-brain pucacina!

Od co-op moda sam brzo odustao jer je prilicno bagovit, plus, ako ti za partnera zapadne neki *****, mozes odmah da se besis medj' sunke - nivo je nemoguce zavrsiti. Za razliku od versusa, u kome pro moze da se nosi sa dva protivnika i u "story" i u "deathmatch" modu...

Svi znaju da je igra savrsena, legendarna, nikad bolja, samo jos da odigraju 1. nivo do kraja :d

zavrsio sam sinoc 1. nivo :D .stvarno dobra igra :p .poceo sam na normal
i nesto mlogo lako. valjda je to ono, da se upoznas sa igrom. ocekujem da ce biti i mozganja. znaci, posto imam 56k sudjen mi je single mod. a ne rekoste da li su iste misije samo idu dvojica u coop?
P.S. ipak igra ide u 27-28 fps ali nije secnula ni jednom. nadam se da cu danas uzeti 256 MB DDR-a pa ce da pichi.

za coop su drugacije misije
Pa ja igram sa drugarom i preko ts pricamo tako da je odlicno
I pach 1.04 ispravlja sve bagove vezane za coop

ma mozete da se rastavite ali ne preporucujem : ) i ima delove koje nemozs da predjes sam,tj moras uz njegovu pomoc da popnes na neku terasu...
Ma pricas uzivo na mic
i da povezes se u lan i prelazite,ali mora da se stavi patch jer mi nismo mogli da igramo do k nismo stavili

stavio sam patch. jedini problem je sto je ortak u Mirijevu pa dok se dogovorimo a opet nema sanse da se predje za 10-ak sati. steta.

filipenko je napisao(la):
Svi znaju da je igra savrsena, legendarna, nikad bolja, samo jos da odigraju 1. nivo do kraja :d

ja sam 3x pocinjao igru i uvek se smorio ko zeka na polovini 1. nivoa :d

A sta se desava na polovini prvog nivoa? :)

Jednom je vec predjena...Tek sada kada je igram drugi put vidim koliko stvari nisam primecivao :trust:

Jedva cekam sledeci deo :eyebrows:

byMaX je napisao(la):
A sta se desava na polovini prvog nivoa? :)

ma nesto u fazonu skoci pa lupi 3x cipelicama u vazduhu, uz to moras da pucas u pokretnu metu levom rukom dok desnom salutiras nekom nadredjenom a da te senzori kretanja ne detektuju :d :D

Mali HoBiT je napisao(la):
ma nesto u fazonu skoci pa lupi 3x cipelicama u vazduhu, uz to moras da pucas u pokretnu metu levom rukom dok desnom salutiras nekom nadredjenom a da te senzori kretanja ne detektuju :d :D

Nisam primetio senzore kretanja...???

U srijedu ću opet da počnem da igram. Smorile su me obaveze pa ću makar subotom dva sata da odšutam ko čovjek. Igirica je mrak. Pojačaj do kraja i igraj u mraku. Strawa!

Meni sa patchom 1.05 ne deluje bas tako ne-zahtevno. Barton 3000+, 6600GT i 2 giga rama i igram u 1024x768 sve na medium uz shader 1.1 a ne 3.0 bez aa i af, bez high quality textures da bi uspeo prosecno da dobijem 35-40 fps. Inace mi se ovako cini super kao i prvi deo.

p.s. u cemu je uopste razlika u shader-u 1.1 i 3.0? Jel podrzava moja grafika uopste 3.0?

Poslednja izmena:
face je napisao(la):
Meni sa patchom 1.05 ne deluje bas tako ne-zahtevno. Barton 3000+, 6600GT i 2 giga rama i igram u 1024x768 sve na medium uz shader 1.1 a ne 3.0 bez aa i af, bez high quality textures da bi uspeo prosecno da dobijem 35-40 fps. Inace mi se ovako cini super kao i prvi deo.

p.s. u cemu je uopste razlika u shader-u 1.1 i 3.0? Jel podrzava moja grafika uopste 3.0?
Naravno da podrzava. Velika je razlika u kvalitetu prikaza. Najbolje ti je da pogledas sam pa da se uveris.

Jel ima neke veze ako se u shader options pogase neke stvarcice tipa high quality shadows i jos 2 zaboravios sam. Ah da paralax mapping i jos jedno. Jel i dalje sm 3.0 ili ne?

Sta reci !
Igra je fenomenalna,igrao sam je pre 3 meseca i totalno odusevio!
Moram da priznam da ovi novi naslovi nemogu da joj primirisu!
Samo steta sto je kratka! :D
Jedva cekam novi nastanak!

@face- izgleda da te smorio taj patch. stavi 1.04 ili nijedan.
Probao sam COOP sinoc sa ortakom.Mnogo jako samo sto se on nije uvezbao pa su nas skidali ko glinene golubove:)
jeste videli trip sa pljackanjem banke. kakva ideja!

Ma morao bi onda da reinstaliram igru jer sam patch skinuo preko njenog update-a. A i sumnjam da bi promenilo nesti, iskreno meni je po 26-7 fps u proseku jako malo.

26-27 fps imam ja sa 2.4 Celeron [email protected]/9600xt/512 rama. ko zna koliko bi ti imao!mislim, uporedi nam masine. probaj.

Poslednja izmena:
Sta da probam? Pa upravo i rekoh da imam toliko sa jacom mashinom i daleko slabijim setovanjima a ponekad padne i do 18. Zaista ne znam kako toliko dobijas na setovanjima koja si naveo, meni tad padne na ispod 15 fps.

ova igra je stara i nije uopste nafurana graficki. jeste da dobro izgleda ali nije zahtevna. preinstaliraj igru. verovatno je to. mozda i do sistema. sa tom masinom i fear treba da ti leti a kamo li ovaj Splinter.

Citajuci jedva cekam da mi stigne igra, neznam vise sta da igram sve sam presao od ovih novijih :-devil-: Rek'o da narucim Splinter Cell, mada mislim da cu najvise vremena da posvetim multiplayer igranju...... :d

zigic je napisao(la):
ova igra je stara i nije uopste nafurana graficki. jeste da dobro izgleda ali nije zahtevna. preinstaliraj igru. verovatno je to. mozda i do sistema. sa tom masinom i fear treba da ti leti a kamo li ovaj Splinter.

daleko sam od hard core programera ali ako nesto leti a nesto secka-svopuje-krlja po disku ne znaci mnogo.
mozda je SC odlicno optimizovan, ja sam cuo da francuzi odlicno rade.
sa druge strane fear uprkos svojoj vizuelnoj lepoti IMHO previse drlja i zahteva...
kod mene farcry, sc:ct, doom3 i quake lete a fear radi nekako cudno. mozda je zahtevna, mozda su pozurili da je izbace ne znam, to neka kazu kompetentni...

Pazi sumnjam da je do sistema ili cega vec 3dmark je ok, i ostale igre.

Optimizacija je za F.E.A.R misaona imenica. Inache demo sam bacio u korpu posle 3 minuta. Vec vidjeno nekih 1 000 000 puta a uz to se ponasha kao da imam Geforce 2 MX 200 (64 bita naravno) a ne 6800GT.

Ja bi taj F.E.A.R preminovao u F.E.K.A.L.I.J.E....vishe mu odgovara... :)

PS Mislio sam da topic obradjuje F.E.A.R a ne Splinter Cell...ipak je 04.55... :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno