Šta je novo?

Zamucuje se slika na 223BW (analogni ulaz)

Boris Lozac

Uticajan
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
1,505
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
Matična ploča
ASUS Prime B-450 Plus
RAM
32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
GPU
GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
PSU
520W Seasonic MII Evo Bronze
Kućište
NZXT H500
Monitor
Gigabyte GS27F
Miš & tastatura
ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
Ostale periferije
Driving Force GT
Mobilni telefon
Pixel 6
Imam problem da od kad sam prebacio LCD na analogni ulaz slika se nekad zamucuje, kao da seta levo desno... Ranije sam drzao na DVI, ali sad mi je na DVI-u PS3, a komp sam prebacio na analogni ulaz. Zna li neko u cemu je problem, mislio sam da se samo desava kad je vruce, ali evo i danas se zamucuje.. Inace, graficka mi ima dva DVI ulaza, pa sam morao sa onim konverterom da prebacim na VGA, dakle kabl je DVI ali sa onim dodatkom ide u VGA na monitoru...

Imam problem da od kad sam prebacio LCD na analogni ulaz slika se nekad zamucuje, kao da seta levo desno... Ranije sam drzao na DVI, ali sad mi je na DVI-u PS3, a komp sam prebacio na analogni ulaz. Zna li neko u cemu je problem, mislio sam da se samo desava kad je vruce, ali evo i danas se zamucuje.. Inace, graficka mi ima dva DVI ulaza, pa sam morao sa onim konverterom da prebacim na VGA, dakle kabl je DVI ali sa onim dodatkom ide u VGA na monitoru...

Hehe, oće to:d
E šalim se, ništa strašno! I ja sam se isekao kada sam lap top povezao na 223BW preko anala:p
LM, sa lap topom sam to rešio promenom tajminga za refresh rate, ne mislim na refresh rate monitora, nego sam u svojstvima drajvera (nVidia 7300go) promenio general timing formula na nešto drugo. Šta treba na PS3 da se stavi nemam pojma:S: E da, i sa Voodoo 3 2000 je isto njesra bilo, ali nisam imao vremena da se zezam. Probaj da u meniju monitora promeniš nešto štelovanju slike. Ovo sada lupam, verovatno ima nešto. E da, nekada je palilo, ako je mutna slika, da nabodem nekoliko puta uzastopce taster Auto, pa ga kao opasulji.
Pozdrav, i javi šta si uradio, zanima me:smash:

Nemam takvo podesavanje u onom nvidia control panelu, (8600gt). Ni Auto ne pomaze, ovo vec pocinje da nervira jer se sad vecinom zamucuje, retko kad je normalna slika, i da, nije na PS3 problem, na njemu je normalna slika jer je na DVI-u, samo kad prebacim na PC, odnosno na analogni, onda se zamucuje...

Poslednja izmena:
Da li ti se isto desava i kad ga povezes na DVI?

Vidjao sam vec slucajeve da monitori koji imaju i DVI i D-SUB prikljucak, daju puno bolju sliku na DVI. Za sve koji imaju monitor sa DVI-jem neka ga na DVI i povezuju.

Nazad
Vrh Dno