Šta je novo?

Zamrzavanje Windowsa pri pokretanju

Wire

Slavan
Učlanjen(a)
03.04.2006
Poena
345
Problem je sledeci: posle instalacije windowsa xp na cistu particiju, komp se prilikom reseta/paljenja zamrzne pri ulazku u windows. Jedino sto mogu da uradim je da udjem u task manager i to je to, nista vise ne funkcionise. Kada posle toga odem u sm i obrisem drajvere za graficku komp se najnormalnije startuje, ponovo instaliram drajvere restarujem komp i on radi, ali samo do sledeceg restarta. Probao sam sve gomilu verzija drajvera i sa svima je isto. Da napomenem da su nvidia driveri u pitanju. Jos jedna stvar koja je mozda bitna stalno i to vrlo cesto mi iskace windows file protection. Hvala unapred.

Sa ovim podacima koje si dao, tj. nisi dao, moze da bude svasta.
Mozda update biosa na ploci pomogne.
Mozda je graficka riknula.
Mozda je agp slot riknuo , ili treba da se procisti od prasine.
Nvidi driver dosta baguje sistem ako je memorija neispravna ili lose konfigurisana.
Virus?
itd..

Memoriji zameni mesto, ili jos bolje probaj sa drugom memorijom. Ako imas modem, pomeri ga za jedno mesto.

A ako i to ne upali probaj da povecas voltazu na memoriji, meni je pomoglo a imao sam slican problem sa instalacijom viste...

Hvala svima na odgovorima isprobacu sutra pa ce se valjda resiti problem.

Dakle, moglo bi se postovati sta je na kraju bilo i da li je problem otklonjen?!

Vrh Dno