Šta je novo?

Zamrzava mi se Asus laptop

NSdjanin

Čuven
Učlanjen(a)
09.10.2003
Poena
609
Imam malih problema sa novim laptopom Asus A6M.
Inace sam zadovoljan sa njim i sve je OK osim jednog, a to je da se zamrzava kada je na bateriji.
Nema nikakvog pravila, znaci jednostavno se zamrzne u jednom momentu. Evo ovo sada kucam tako sto mi baterija napaja laptop i sada radi, ali se pre nekoliko trenutaka zamrznuo.

Ako ima neko neku ideju neka molim vas podeli samnom.

Hvala unapred.

Kada se zamrzne, da li si sacekao neko vreme? mozda je uredjaj za blokiranje diska u slucaju potresa ili nesto slicno?

Uradi ovo:
1. idi u bios i ucitaj optimized default ili kako se vec zove
2. idi u power settings u widowsu i tamo gde se podesava power za bateriju sve stavi na "never"
3. pitanje: da li koristis power 4 gear ili samo windowsov power management

ajd pa javi pa da vidimo dalje sta moze da se radi

Uradi ovo:
1. idi u bios i ucitaj optimized default ili kako se vec zove
2. idi u power settings u widowsu i tamo gde se podesava power za bateriju sve stavi na "never"
3. pitanje: da li koristis power 4 gear ili samo windowsov power management

ajd pa javi pa da vidimo dalje sta moze da se radi

A jel valja nesto taj power 4 gear program?
Ja imam Asus A3L laptop ali nisam nikada koristio taj program.

Pravo da ti kazem mislim da je to asusov najbolji proprietary program koji postoji...
Prijateljski te savetujem da ga instaliras i dok si na struji da drzis na "game".

Ako ti je u garanciji ne razmislja i odnesi ga na servis. To ti kazem iz licnog iskustva jer sam i ja imao problema sa baterijom na FSC laptopu !!!

Možda se povremeno dešavaju kratkotrajni prekidi na relaciji baterija <=> laptop. Kako i zašto konkretno, dunno.

Evo mene ponovo.
Drzao sam laptop jos jednom na bateriji do potpunog praznjenja i nije se nista desilo.
Nista mi nije jasno.
Probacu sve ponovo.

Hvala na odgovorima.

Nazad
Vrh Dno