Šta je novo?

Zamolio bih vas da ne zatvarate teme o novom izgledu foruma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+1
Nebi bilo lose josh par tema da budu ubacene. Ovako izmadju ove dve izabrao bih
nijednu.
 
Search ne radi, ne izbacuje nikakve rezultate. Da li se radi na tome?
 
Kao što je više puta rečeno, radi se na tome. Reindex baze se radi u pozadini, kada to bude gotovo Search će opet funkcionisati.
 
Moze li da se promeni ikonica koja se prikazuje u tabu :)?
Nema smisla da i dalje bude crvena posle redizajna foruma.
 
Nisam hteo ranije da komentarišem, i sad me mrzi jer imam razumevanja za nadležne da su još u fazi razvoja ovog novog foruma, dok ovde i dobri predlozi budu zatrpani kukumavčenjem (otud i skraćenica QQ a stranci je usvojili k'o svoju :d ). Neću da zalazim u tehničke detalje, mnogi traže Moju mašinu (zar mislite da bi je neko uklonio za stalno?), zale se na prikaz i drugo, u to imam puno poverenje da će biti sve kako treba dajte malo vremena jer slavlje je u toku.

Predlozi koji su mi se dopali su Damjanov u vezi ikonica i transparentnosti, odnosno Midgardov predlog za light temu (iako sam fan prethodne plave light teme). U oba predloga ja bih smanjio ikonice jer su isuviše napadne i dominiraju u odnosu na naslove, a u Midgardovom bih još vratio i plavi font jer mi ovaj nikako nije prijatan. Obratite pažnju i na ono "Started by... vreme,datum" , ja bih još malo smanjio font, a sve u cilju većeg isticanja nepročitanih tema, i veće preglednosti.

pozdrav
 
Samo 30 postova po strani?!...ubi me bre ovo ljudi (ipak hd rez postaje sve vise zastupljena)!! Takodje kada se navikne na i godinara koristi, svaka promena tesko pada; vratite staru, dobru plavu temu!
 
Ja sam držao onu tamno plavu temu na starom forumu i moram da priznam da mi je prvi kontakt sa ovim novim bio potpuni vizuelni šok.
Sada se već polako prilagođavam i zapravo mi ne smeta više ova svetla tema, čak naprotiv. Ne znam na kom osvetljenju vi držite monitore, ali meni ovde ništa ne šljašti. Možda ima i veze sa time što imam PVA monitor, uvek mi se činilo da on ima nekako mekšu belu boju od TN-a.

Inače se slažem da bi trebalo da bude više tema i postova po strani.
 
Poslednja izmena:
I još jedna stvar, kad je Peca već spomenuo da je sajt njemu lično važniji od foruma mislim da ne bi bilo loše da na forumu bude neki direktan link na index sajta? Recimo ovde gore u zaglavlju da stoji:

WEB / SITE (ili koja već reč) | FORUM | NOVE PORUKE

Takodje ne vidim ništa loše u tome da i pod linkovima stoji direktan link za web deo bencha pa i dole pod bookmarkom. Sigurno je korisnije od Digg/del.icio.us/StumbleUpon/Google linkova :)

edit: evo, tek sam sada u donjem desnom zaglavlju pronašao direktan link i to samo zato jer sam želeo da ga pronadjem. Ako već pratimo trendove, mislim da taj link mora biti mnogo istaknutiji...
 
Poslednja izmena:
Sve u svemu, nakon što su mi se slegli prvi utisci i nakon što sam se privikao, mogu reći da mi se sviđa ovaj Light tema. Ne izbija mi oči jer mi je malo oslabilo pozadinsko osvetljenje ekrana na laptopu, pa je sve kako treba :d

U svakom slučaju, sviđa mi se promena i podržavam je :)

Srećna Nova godina svima, sve najbolje!

Edit:

Može li ovaj kružić koji pokazuje da li je korisnik online ili ne prebaciti da bude ispred nicka, a ne iza? To bi mi bilo mnogo logičnije i lepše.
 
Poslednja izmena:
Forum izgleda odlično, svaka čast ali ako je moguče da se stavi i plava tema.
 
Poslednja izmena:
I dalje mi ne ide na poslednji nepročitani post u temi kada kliknem na strelicu pored teme na board home, to je poprilično iritantno. Izbrisao sam cookies, sa Tapatalka normalno funkcioniše.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
 
I dalje mi ne ide na poslednji nepročitani post u temi kada kliknem na strelicu pored teme na board home, to je poprilično iritantno. Izbrisao sam cookies, sa Tapatalka normalno funkcioniše.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

To i treba tako. Kad klikneš na strelicu, ide na poslednji post u temi.
Kad klikneš na home strani na samu temu, tj. njen naslov ispred strelice, onda će te baciti na prvi nepročitani post u temi.

To isto će ti reći i tooltip kada se pozicioniraš mišem na strelicu ili naziv teme.
 
Hm, čini mi se da je na starijoj verziji bilo drugačije. :) Hvala.
 
Meni na 1.9 verziji tapatalk nekad ide na zadnji neprocitani, a nekad me baci dve stranice ranije na neki totalno random post, pa moram dva-tri puta da pomeram stranicu do zadnjeg...verovatno je do tapatalk-a, ali opet...
 
Za prvu pomoc, default vb4 tema ukljucena
 
Znaci spasio sam ti vid? :p
 
Meni na 1.9 verziji tapatalk nekad ide na zadnji neprocitani, a nekad me baci dve stranice ranije na neki totalno random post, pa moram dva-tri puta da pomeram stranicu do zadnjeg...verovatno je do tapatalk-a, ali opet...

Tapatalk je standalone aplikacija, ona preuzima samo postove iz forumske baze. A kako ih prikazuje, koje još dugmiće i ostale svari nudi, to već zavisi od programera koji je tapatalk klijenta napravio.
 
Za prvu pomoc, default vb4 tema ukljucena

iskreno, sa default sada mi je nekako "normalnije". mozda zato sto sam stano na Googlu ili Gmailu, gde je sve pretezno belo sa crnim fontom i primesama plave (narocito linkovi) i onda kada predjem na ove grafitne - nekako me na sekund zbuni i ochi i pamet :)
 
Aj da pitam jos jednom.. ima li VB4 ovu mogucnost kao na slici, da ovo gore bude i ispod poslednjeg posta?

Inace srecna vam nova svima.. :)
 

Prilozi

  • 1.jpg
    1.jpg
    210.7 KB · Pregleda: 97
^Imas ga malo nize, ispod quick reply
 
@ igorhw

Pazi stvarno.. sto ste cak dole to bacili? :) Na svakom drugom forumu to je odmah ispod poslednjeg posta, moze li se ikako to podici?
 
Odlicno.

Midgarda za predsednika :)

malo sam se igrao,nostalgija za plavom :D

http://img717.imageshack.us/img717/9062/bforumt.jpg

bforumt.jpg
 
Мени овај vbDefault највише одговара, она депресивно црно бела убија. Разумем ја да администратори навијају за Партизан :) али има и нас других :)
 
Сад се "звездаши" осећају дискриминисано, као Роми.
:d
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno