Šta je novo?

Zamenjena kartica MTS 064?

outlaw

Uzvišen
Učlanjen(a)
11.01.2002
Poena
2,525
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 7 5700X w/ AMD Wraith Prism LED RGB Cooler
Matična ploča
MSI™ B450 Tomahawk Max
RAM
32GB DDR4 3200MHz Kingston™ Fury Beast RGB KF432C16BB12AK2/32
GPU
GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G
Storage
ADATA XPG SX8200 Pro NVMe SSD 512GB M.2 2280 PCIe & WD Red Plus WD40EFPX 4TB CMR
Zvuk
Creative Sound Blaster Z
PSU
BeQuiet Pure Power 12M 750W ATX 3.0
Kućište
NZXT H5 Flow w/ 4x Arctic P12 PWM PST A-RGB 0dB & 2x Arctic P14 PWM PST A-RGB 0dB circus
Monitor
Samsung SyncMaster 2443BW 24" 1920x1200
Miš & tastatura
Logitech G502 Hero & Logitech K740 Illuminated Keyboard
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm
GoPro HERO12 Black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pre neki dan mi je stigla preporučena pošiljka sa novom karticom i uputstvo kako da je zamenim postojećom. Sve to zbog tzv. "tehničkih poboljšanja".

Malo skeptičan, upravo sam je aktivirao i ukapirao da imam 250 mesta u imeniku (umesto 120) i malo bolji signal :?: (u mojoj zgradi u pojedinim delovima sam gubio signal, sada ga imam, doduše kockicu ili dve, ali...)

Da li je još neko ovo uradio? Jel to ista fora sa onom 063 Gold karticom za 300 din?

I ja sam moju aktivirao danas. Verovatno to jeste ona "Super SIM" kartica. Imas i 35 mesta za poruke. Nisam primetio da mi je bolji signal posto mi je i dosad bio dobar. Inace kad sam zvao Korisnicki servis ona guska tamo mi je rekla da je u pitanju samo zamena kartice i da za stare korisnike sa brojevima koji pocinju sa 1 nije omogucena usluga prelaska na "Super SIM" kartice. Toliko o njihovom znanju i pomoci koju mogu da pruze korisnicima.
Inace iznenadio sam se sto mi je kartica stigla kurirskom postom (kao DHL). Od Telekoma sam ocekivao da ce mi poslati poruku da moram da dodjem po karticu i jos da platim nadoknadu. Dali je to nagovestaj odgovornijeg odnosa prema korisnicima ili slucajnost? Mada videcemo kad posalju sledeci racun. Nekako sam i dalje skeptican. :rolleyes:
Poz.

Meni je postpaid...

Soko, meni je stiglo obavestenje od PostExpressa da se javim njima i da preuzmem posiljku. Tip mi rece da dodjem licno u Bul. umetnosti 16a (zgrada JATa, MOBTELa na NBG) ili da mi ponovo posalje postom... Tako da sto se tice odgovornijeg odnosa, mozda i bude nesto... :)

ja sam svoj telefon izgubo i dobio sam isti broj (naravno) sa novom karticom (250 mesta). prepaid i broj pocinje sa 11

Kako to?! Mojoj devojci su ukrali telefon sa karticom (prepaid na 13) koji se vodio na nju (kupljen legalno u Makedonskoj). Kada smo trazili zamenu kartice uz naravno doplatu, kategoricki su tvrdili da ne moze da dobije isti broj zbog "tehnickih problema"?!?!

outlaw je napisao(la):
Kako to?! Mojoj devojci su ukrali telefon sa karticom (prepaid na 13) koji se vodio na nju (kupljen legalno u Makedonskoj). Kada smo trazili zamenu kartice uz naravno doplatu, kategoricki su tvrdili da ne moze da dobije isti broj zbog "tehnickih problema"?!?!

Mislim da je pre mesec - dva uvedena i ta usluga gde se prepaid kartice koje su izgubljene, ukradene ili slicno mogu zameniti novim, uz naravno ugovor i dokaz o kupovini iste.
procesljaj malo sajt telekoma ili okreni 789 za tacnije informacije.

pozdrav

manicic je napisao(la):
...

Mislim da je pre mesec - dva uvedena i ta usluga gde se prepaid kartice koje su izgubljene, ukradene ili slicno mogu zameniti novim, uz naravno ugovor i dokaz o kupovini iste.
procesljaj malo sajt telekoma ili okreni 789 za tacnije informacije.

pozdrav

meni je ukraden fon pre jedno mesec dana... LM otiso sam u kumanovsku, dao na uvid licnu kartu, doplatio 900 dinara i dobio novu kartcu (onu 16k) sa istim brojem.

kartica moze da se zameni jedino ako je kupljena u telekomu, a ne kod preprodavaca, i to je cela mudrost.

e da, broj je bio na 116 ... :D

uostalom koga ne mrzi neka zove 789 i neka pita, mada sam ja od 3 razlicita operatera dobio tri razlicita odgovora na isto pitanje (toliko o upucenosti zapolenih :mrgreen: )

outlaw je napisao(la):
Meni je postpaid...

Soko, meni je stiglo obavestenje od PostExpressa da se javim njima i da preuzmem posiljku. Tip mi rece da dodjem licno u Bul. umetnosti 16a (zgrada JATa, MOBTELa na NBG) ili da mi ponovo posalje postom... Tako da sto se tice odgovornijeg odnosa, mozda i bude nesto... :)

Sigurno nisi bio kuci kad je dolazio kurir. Tako rade kurirske poste- znam iz iskustva. Ipak si isao u PostExpress po posiljku a ne u Telekom. Ne bih da ih branim, pu,pu, daleko bilo samo mislim da je svaki napredak dobrodosao. "I put od 1000 milja pocinje prvim korakom",

Poz.

Evo,zvao ja 789 i operater (!) mi rece da samo kartice koje pocinju na 2 (novije) imaju prosirenja - a ja (broj na 17...) mogu to da dobijem samo KUPOVINOM NOVOG broja (!)
Ko koga tu... ?

A sto se tice kradje/gubljenja/ili kvara kartice
doplata +900 din + da se vodi na vlasnikovo ime.
Ako nije "original" - kartica moze da se prevede (zavisno od datuma aktivacije).
U mom slucaju do 18.04.2004. godine.

Ta fora sa karticama na "keca" vazi samo za 11xxxxxx, jer rade na 3V, a ove nove na 5V.....ja sam hteo da zadrzim broj, ali da uzmem novu karticu i ljudi jednostavno nisu hteli da razgovaraju samnom.....kaze : NEMOGUCE!!! Kartica je kupljena u Telekomu nekada davno i imam i ugovor i racun i papirice i onu veliku platiku....ma sve sto su mi dali sam sacuvao...
I onda sam promenio telefon i odustao od zamene :)

A da je "Izgubim" i doplatim 900 din za karticu u "Novoj tehnologiji" (naravno - stari broj) :beat:

Nazad
Vrh Dno