Šta je novo?

zamena za winzip

Power Archiver je jos bolja zamena... Podrzava vise formata... i naravno, freeware je :p

nIce Cream je napisao(la):
Power Archiver je jos bolja zamena... Podrzava vise formata... i naravno, freeware je :p

na zalost, sada je shareware! http://www.powerarchiver.com/

meni se svidja IceOWS http://www.iceows.com/HomePageUS.html

ICEOWS is written to compress or extract archive files easier. With ICEOWS you can extract, test, read properties and comments or view files stored in ICE, ARJ, ZIP, GunZip, TAR, Microsoft CAB, RAR, ACE, MIME, Mac HQX, UUEncode, XXEncode, Base64, JAR, EAR, WAR, LHA, IMP, BZ2 files without an external program. If the archive is an ICE, ARJ or ZIP, you also can add, update and delete files stored within the archive. It integrates all of these functions in the same explorer interface that Windows 9x, Me, NT or XP has. ICEOWS adds a new ICE format which is excellent for reducing the size of text files.

IZArc... Takodje besplatan, a podrza duplo vise tipova arhiva od WinRAR-a (mislim da ne podrzava samo WinZIP-ove span diskove, mada to nisam probao).

Ma ja se ne odvajam od Windows Commander-a (sada Total Commander). Ima interni ZIP koji radi bas sve. Ubacivanje u ZIP, enkripciju, stepen kompresije,...

drdex je napisao(la):
Ma ja se ne odvajam od Windows Commander-a (sada Total Commander). Ima interni ZIP koji radi bas sve. Ubacivanje u ZIP, enkripciju, stepen kompresije,...

Takodje mislim isto ranije sam koristio WinAce mada sam odavno presao na Winn Comm odnosno Total Commander :)

Born2Kill je napisao(la):
Takodje mislim isto ranije sam koristio WinAce mada sam odavno presao na Winn Comm odnosno Total Commander :)
Alazem se s tim, ali je ovde teziste stavljeno na Free zamenu, a WinCmd (TotCmd) to definitivno nije.
Bila je ranije Free verzija PowerArchiver-a (mislim da je 6.0), pa ako se negde iskopa radice posao...

ZoNi je napisao(la):
a je l' TotalCmd besplatan??? (ovaj thread je "u duhu legalizacije"!)

Hm....:what: , posto nemas smiletice u postu, odgovor glasi....neravno da nije.

Pozdrav! :wave;

Edited by luka.l odmah nakom postovanja....

DA se ispravim. Program je shareware i imas onaj splash screen gde moras da kliknes 1,2 ili 3 da bi usao. Ako hoces to da iskljucis.....e to kosta. ctp;

Ma kupite licencu za Total Commander i imate sce te arhivere, cak i ne mora da se kupuje licenca nego se klikce na ono 1 2 3, za ne?

Preciousss je napisao(la):
Commandosi,
hajde ubacite fajl u subdirectory arhive! :p

Pa u cemu je problem?
Ukoliko to pokusas sa zip arhivom to radi...sasvim normalno. Sa arj ahrivom ne moze (druge nisam probao) ali to za ovaj thread nije bitno.

Nazad
Vrh Dno