Šta je novo?

Zamena za koju

proki

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Elem crkla mi je 9800pro i dogovorio sam se sa prodavcem (jer mi je bila u garanciji) da mi u zamenu da 6600gt AGP. Medjutim vreme prolazi,a nje nema na lageru. Sta mislite da li da trazim 6800gs verovatno je bolja od 6600gt. Pod uslovom da je ima u AGP varijanti?

Postoji 6800GS u AGP varijanti , samo ces je malo teze pronaci kod nas .
Porazmisli i o X1600Pro za AGP.
Naravno da je i 6600GT jako dobar izbor.

Prodaj plocu, procesor, memoriju i predji na 775 podnozje. Ne isplati se ulagati u agp slot. Tada uzmi cuvenu nV7600gt i bog da te vidi.

borab je napisao(la):
Prodaj plocu, procesor, memoriju i predji na 775 podnozje. Ne isplati se ulagati u agp slot. Tada uzmi cuvenu nV7600gt i bog da te vidi.

Sve je to lepo,ali vec sam se isprsio za ovo pre nekih 5-6 meseci tako da nemam ni kintu da dodam. A inace Radeon necu vise ni da vidim ni da cujem! Izvinjavam se fanovima - Radeona!

pa 6800GS je daleko jaca varijanta od 6600GT, tako da ako uspes nju da izvuces nema sanse da ne budes zadovoljan... Samo kao sto i sam vidis i jednu i drugu ces jaaako tesko naci da kupis. U gotovo svim cenovnicima ih ima, ali kada pozoves, nisu je videli po nekoliko meseci. A i to sto dodje dodje nekoliko komada,. Tako je sve bilo jos u novembru 2005te kada ja jurio po NS za 6600GT AGP. :D

Poslednja izmena:
proki je napisao(la):
Sve je to lepo,ali vec sam se isprsio za ovo pre nekih 5-6 meseci tako da nemam ni kintu da dodam. A inace Radeon necu vise ni da vidim ni da cujem! Izvinjavam se fanovima - Radeona!

Zasto neces da ga vidis? Zato sto je riknuo? Da nisi preterao sa overklokom?
Nije valjda da samo Radeoni crkavaju?

borab je napisao(la):
Prodaj plocu, procesor, memoriju i predji na 775 podnozje.
pa gde nadje da mu ponudis 775 :d
ne salu na stranu !!! PCIX je naravno odavno "zaziveo" ali AGP nije mrtav ;)
ja sam imao slicne nedoumice... prodao sam svoju 9800PRO i sada sam na 6600GT.. i jako sam zadovoljan :)

borab je napisao(la):
Zasto neces da ga vidis? Zato sto je riknuo? Da nisi preterao sa overklokom?
Nije valjda da samo Radeoni crkavaju?

Pa neznam kako bih trebao da se ponasam kada mi dve radeon 9800pro riknu u vremenu od 6 meseci, a overklokovao je nisam! Jednostavno sama od sebe. A kao sto gore rekoh to je moje ubedjenje mozda je pogresno, ali... Neko voli bmw neko mercedes i !!!!

koji su bili proizvodjaci? Da nije to problem?

Ja sam pre nvidie, imao 3 radeona i radili su sto se ono kaze "za sve pare". Chak i 2 koja sam prodao znam gde su, i dan danas se igraju sa njima... Ne znam kako neko moze da favorizuje nvidiu/radeona kada nema nikakvu dobit od toga. Naravno da ako neko od ova dva proizvodjaca ima kvalitetniji prozivod za istu cenu nego ovaj drugi da cu se za taj proizvod i opredeliti. A necu biti zagrizeni fan i u inat kupiti skuplji a isti ili ne daj boze losiji, po performansama. Meni je to favorizovanje nekog od tabora apsolutno bez veze...

Poslednja izmena:
Ja sam imao odlicno iskustvo sa msi 6800 (agp) koja mozda moze da se nadje kod nas jos uvek, koju sam bez problema otkljucao na gt, jedino sto je memorija nesto sporija od gt-a, a po iskustvima sa neta, velika vecina se otkljucava.

Nazad
Vrh Dno