Šta je novo?

zamena za jdownloader

dacha123

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2010
Poena
210
Jel moze neko da mi preporuci program nalik jdownloaderu medjutim prog koji funkcionise sa zipyshare-om buduci da j. ne radi zbog loseg plugina ili cega vec...

cryptload,elephant..ali nisam siguran da li rade,probaj ;)

MiPony je isto odlican. Lagan, brz, stabilan... ali jedino fali opcija za (automatsku) promenu adrese/restart modema (sto i nije neka falinka ako imas premium na nekom od host serera) :)

a jel postoji neki nacin rasmene medju serverima da npr sadrzaj sa filesonica prebacim automati na hotfile a onda skidam sa hotfile-a jer na njemu imam prem ? :DDD

E sad ga pretera, hoces najbolje oni tebi da salju?? :d
Znam da su postojali takvi servisi, mada su bili za rapishare.. to je sve ultra sporo i nepouzdano.
Hotfile sam imao i presao sa sada na fileserve, fajlova za HF skoro da vise nigde i nema, od kada su poostrili politiku zbog tuzbe.

a *** meni naj treba zippy za mjuzu imam jedno 1000 linkova i mrzi me da sad svaki otvaram ono normalno naj bi mi bio neki program da ih samo naredjam i on da skida ali trazi program i kontam da ni jedan ne funkc. jer zippy stalno ''menja nesto'' sto sprecava plugine na jdownloaderu i crypt-u da rade....samo izbacuju greske i ako u stvarnosti vide file kao online....

MiPony je isto odlican. Lagan, brz, stabilan... ali jedino fali opcija za (automatsku) promenu adrese/restart modema (sto i nije neka falinka ako imas premium na nekom od host serera) :)

Heh, da mu je samo to mana bilo bi super :).
Meni smeta manjak opcija za detaljnije podešavanje, jer je mnogo glup. Znači da može da se namesti koliko da čeka za captcha unos pa da pređe na drugi fajl ako ja nisam pri kompu i još gomila sitnica, ne mogu sad na brzinu da se setim a nikad da sakupim sve pa da im pustim mail. Prošli put kad sam im slao, odmah u sledećoj verziji je omogućeno sortiranje sa alt + kursor strelice :) ali nikad da omoguće i da to radi tečno a ne da moram da tipćem ko sumanut. Sve čekam, ali ništa dok se ne požališ :D.

po meni je jdownloader naj....medjutim ne razumem zasto zipy i jos par serv. ''menjaju'' to sto menjaju i download ne funkcionise :(

Heh, da mu je samo to mana bilo bi super :).
Meni smeta manjak opcija za detaljnije podešavanje, jer je mnogo glup. Znači da može da se namesti koliko da čeka za captcha unos pa da pređe na drugi fajl ako ja nisam pri kompu i još gomila sitnica, ne mogu sad na brzinu da se setim a nikad da sakupim sve pa da im pustim mail. Prošli put kad sam im slao, odmah u sledećoj verziji je omogućeno sortiranje sa alt + kursor strelice :) ali nikad da omoguće i da to radi tečno a ne da moram da tipćem ko sumanut. Sve čekam, ali ništa dok se ne požališ :D.

Kao sto rekoh , ako imas premium racun , nemas takvih problema (narocito cekanja i captcha) :d
jdownloader sam dosta dugo koristio, i ogadio mi je javu uopste. :p

a jel postoji neki nacin rasmene medju serverima da npr sadrzaj sa filesonica prebacim automati na hotfile a onda skidam sa hotfile-a jer na njemu imam prem ? :DDD

Ovo postoji kod mediafire-a. Jedini problem je što moraš da imaš premijum i na mediafire-u i na sajtu sa kojeg "skidaš".

jel ima jos neko da je koristio Mipony-a i da ga preporuci ili ne preporuci? nisam stigao da isprobam ali na zvanicnom sajtu deluje zanimljivo.

E sad ga pretera, hoces najbolje oni tebi da salju?? :d
Znam da su postojali takvi servisi, mada su bili za rapishare.. to je sve ultra sporo i nepouzdano.
Hotfile sam imao i presao sa sada na fileserve, fajlova za HF skoro da vise nigde i nema, od kada su poostrili politiku zbog tuzbe.

moguc je transfer sa MU na HF ,pokusao i extra funkcionise za par sekundi ti prebaci fajl na HF :) e sad onome ko nema premium na hf verovatno se ne isplati da petlja ali meni je extra stvar :) a nisam 100% siguran ali procitao sam da je moguc i transfer sa FSC i FS

Nazad
Vrh Dno