MiPony je isto odlican. Lagan, brz, stabilan... ali jedino fali opcija za (automatsku) promenu adrese/restart modema (sto i nije neka falinka ako imas premium na nekom od host serera)![]()
Heh, da mu je samo to mana bilo bi super.
Meni smeta manjak opcija za detaljnije podešavanje, jer je mnogo glup. Znači da može da se namesti koliko da čeka za captcha unos pa da pređe na drugi fajl ako ja nisam pri kompu i još gomila sitnica, ne mogu sad na brzinu da se setim a nikad da sakupim sve pa da im pustim mail. Prošli put kad sam im slao, odmah u sledećoj verziji je omogućeno sortiranje sa alt + kursor streliceali nikad da omoguće i da to radi tečno a ne da moram da tipćem ko sumanut. Sve čekam, ali ništa dok se ne požališ
.
a jel postoji neki nacin rasmene medju serverima da npr sadrzaj sa filesonica prebacim automati na hotfile a onda skidam sa hotfile-a jer na njemu imam prem ?DD
E sad ga pretera, hoces najbolje oni tebi da salju?? :d
Znam da su postojali takvi servisi, mada su bili za rapishare.. to je sve ultra sporo i nepouzdano.
Hotfile sam imao i presao sa sada na fileserve, fajlova za HF skoro da vise nigde i nema, od kada su poostrili politiku zbog tuzbe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari