Šta je novo?

zamena za Image Grabber II

kali

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2007
Poena
319
poz i ako moze pomoc
treba mi neki program za pravljenje sceenova koji radi na principu Image Grabber II

Media Player Classic ;)

A mogao si da objasniš šta je taj Image Grabber, šta ti ne valja u njemu i slično...

Fraps, Camtasia Studio, Hypersnap...

Media Player Classic ;)

A mogao si da objasniš šta je taj Image Grabber, šta ti ne valja u njemu i slično...
ma ne bih ja menjao Image Grabber II nego imam problem kada mu zadam da sam odradi npr. 20 slicica pocne,odradi jednu slicicu i zablokira
jedini nacin da napravim vise sceenova je da sam klikcem kad hocu i da tako napravim tih 20 sceenova
kako da resim problem

Pitao si koji program radi na tom principu
nabolja alternativa uz to i odlican player : MPC

Ja koristim "CheshireCats one click thumbnailer". Pravi thumbnails za pola sekunde i ima batch mode. Broj 1 ubedljivo ako hocete mnogo slicica u kratkom roku.:)

Broj dva "Video Thumbnails Maker" sa takodje batch modom. Super je sa milion opcija ali mi se desi da nece neki fajl da propusti.

MPC je dobar ali mora jedan po jedan thumbnail da se pravi. Smara strasno

Mislio sam da ako imas recimo 100 klipova za koje zelis da napravis thumbnails recimo 4x3 slicice, onda moras da pustis prvi film pa uradis preview (4x3 naravno i jednim potezom naravno). Zatim pustis drugi film pa opet napravis 4x3 preview. I tako 100 puta.

Kod ovih programa koje sam naveo selektujes svih 100 klipova, prevuces na program i za par minuta imas 100 (4x3) slicica.

Usteda vremena je oooogroooomna :)

Super izgleda ali kod mene bar trecina filmova ne moze da se odradi.A zasto, nemam pojma. Kodeke imam najnovije i CheshireCats one click thumbnailer sve odradi bez problema. Takodje, Video Thumbnails Maker je pet puta sporiji ali to i nije tako bitno :)

ajde da priupitam jos nesto
posto najvise koristim GOM player jel postoji mogucnost da se sa njim odradi thumbnails kaso sa Video Thumbnails Maker
znaci vise slicica,znam da moze jedna po jedna
i jos jedno pitanje posto ne znam kako pomocu BS playera da odradim thumbnails:)

Ima li neko ideju kako da nateram Video Thumbnails Maker da mi odradi preview za MOV format?
Na zvanicnom site-u pise da on moze da odradi i MOV ako je instaliran quicktime.
Ja instalirao, i nista novo. Ne moze.

Ne zelim da probam drugi program za preview, ovaj mi se svidja.

ZoNi ? :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno