Šta je novo?

Zamena za ICQ, IRC.. probajte!

Artz

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
619
Program se zove Trillian, besplatan je i mozete ga skinuti sa adrese http://www.ceruleanstudios.com
Kada sam ga skinuo odmah sam obrisao ICQ i Mirc. Podrzava jos i MSN i Yahoo. Podrzava skinove i normalno nema reklame.
Pozdrav!!!

Jao, pa ja sam konzervativan :D .I sa kim da pricam preko tog programa, sa tobom?!Pa ko to josh ima? ;)

Sta je plasis se da probas nove stvari. :)
Kako mislis, ko to jos ima. Koristio si sigurno ICQ. Ako te je nerviralo kako su ga prenatrpali i ubacili reklame onda je ovo prava stvar. Jos i lepo izgleda (skins). Ako nisi dobro shvatio, koristi ICQ protokol.
Pozdrav!!!

Slicna stvar tom programu je jabber www.jabber.com ili www.jabber.org za linux.
U principu jabber je za linux 'majka' obuhvata par programa,a jako je mali.Pati od malo ruznog interface-a.

nesharm je napisao(la):
Slicna stvar tom programu je jabber www.jabber.com ili www.jabber.org za linux.
U principu jabber je za linux 'majka' obuhvata par programa,a jako je mali.Pati od malo ruznog interface-a.

Pa nije bas. Trillian je program koji u sebi obuhvata vise protokola kao recimo najkorisceniji ICQ, i sve ih drzi na jednom mestu. Znaci jednog dana ce koristiti i Jabber protokol (to je u planu). Imas na jednom ekranu sve kontakte iz razlicitih programa sto je super. Meni je dosta olaksao chat -ovanje. Irc je neverovatno lepo resen.
Ma licno iskustvo najvise vredi, pa probajte.

kako ubaciti listu iz icq-a posle instaliranja i pokretanja trilliana?

krajnje zanimljiv programchic... mada nekako je dechiji ;)

Pa u toku instaliranja te pita hoces li da importujes ICQ bazu. Verovatno postoji i posle neki konverter.

Ja sam ubacio contact listu nakon instalacije, ali ne mogu da se setim kako...Znam da moze sigurrno, javicu cim se setim

Vrh Dno