Best !If it ain't broke, don't fix it.
P9 Lite TT
Odustao sam ipak od modifikovanja, mrzelo me da se backem. Skinuo sam ovaj put hladnjak bez procesora, zagrejao sam ga furmarkom, pa kad sam otvorio kuciste pre samog skidanja box hladnjaka malo sam ga fenom zagrejao i izasao je lako. Vratio sam Spire hladnjak kao sto je i bilo. Uglavnom sam nazadovao u odnosu na temperature pre toga, temperatura graficke u najvecem opterecenju je za 4 stepena veca (54c), temperatura procesora otisla gore za 7-8 (53c). Mozda je u pitanju Gembird pasta od 190 din, ili sam lose namestio hladnjak. Mrzi me vise da skidam i zakacujem to mu je sto mu je. Nego ono sto bih u buducnosti mogao da "popravljam" je hladnjak za graficku kojoj pomalo tandrce ventilator. Uzeo bih neki silent ali verujem da je tesko to pronaci a da se uklapa sa rupama na grafickoj.
Ko još stavlja mast od paradajza (tomatnu) ?Arctic MX2, kakav Gembird, bolje tomatnu mast da si stavio![]()
Biće da je tako, možda joj je i prošao rok. Ni one koje dolaze sa el-cheapo kulerima nisu toliko loše.Tog dana sam isao u vise radnji, i svi su mi navodili neke Cooler Master, Arctic (z,x,y, extra cool) sve od 600 din pa na gore, dok nisam usao u jednu gde su imali ovu od 190 din. Mislio sam da nema smisla da uzimam bolje paste za matoru konfiguraciju, ali bice da sam naleteo na neku extra losu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari