Šta je novo?

Zamena socketa (podnozja za CPU)... Preporuka?

acko1986

Cenjen
Učlanjen(a)
28.09.2010
Poena
154
Imam odlicnu, skupocenu plocu na kojoj je iskrivljeno nekoliko pinova, a neki su i polomljeni. Zna li neko neki servis u BG-u koji radi zamenu podnozja za CPU?
Nasao sam coveka iz Sombora koji to naplacuje 50EUR. - http://www.bgaservis.com/pc.html
Radije bih ipak da mogu licno da odnesem negde u Beogradu.

Hvala unapred.

Ima neki Mladen na Banjici, on radi napajanja i maticne, verovatno i to. Meni je radio i drugovima nekim kond. i neke sitnice i evo do sad sve radi (da cuknem u drvo) ako hoces kontakt u PM da bacim?

Koja je to ploca?
IC7?

Vidi kod Neman,e u Nušićevoj 3, on je "reasonable" po cenama ali to je stvarno nezahvalan posao (menjanje celog socketa)

Hvala svima. Nasao sam nekog servisera u blokovima koji se uglavnom bavi reballing-om. Odneo sam mu plocu i cekam ga do sledece nedelje da odradi to ako moze.

Katastofalno!
Ovi iz blokova su me zamajavali jedno 2-3 nedelje. Verovatno nisu ni pogledali plocu.
Poslao sam je u bgaservis.com u Somboru -> mojstor mi sprzio neki tranzistor ili sta vec pa nije ni naplatio.
Zove se Marko Jožef. Pre toga me ubedjivao kako je promenio stotine bez problema i koliko je samouveren da ce ovo da odradi zmureci.
Kapiram da sam baksuz. Na kraju sam je bacio ili prodao kao staro gvozdje.

Nazad
Vrh Dno