Šta je novo?

Zamena(pomoc)

ronin71

Slavan
Učlanjen(a)
29.12.2007
Poena
304
Imam Nvidia 8500gt na 512 ddr2 , zamenio bih je za neku Ati radeon HD2600 ili neku slicnu. Posto ne igram igrice preterano, vise mi treba zbog gledanja sat tv i tv izlaza. A cuo sam da je tv izlaz na Ati-ju mnogo bolji nego na Nvidia . Pravim li gresku sto menjam ili je dobro? Moze i neki predlog ali do 70 evra cena.

Ja nikada nisam imao problema sa TV izlazom na nVidia grafickim kartama, cak mi podesavanje deluje jednostavnije nego kod Ati'ja, za kvalitet izlaza neznam odgovor

Ja ti nudim Palit 8600GT Sonic+ za 75 evra 😀

Imam Nvidia 8500gt na 512 ddr2 , zamenio bih je za neku Ati radeon HD2600 ili neku slicnu. Posto ne igram igrice preterano, vise mi treba zbog gledanja sat tv i tv izlaza. A cuo sam da je tv izlaz na Ati-ju mnogo bolji nego na Nvidia . Pravim li gresku sto menjam ili je dobro? Moze i neki predlog ali do 70 evra cena.

Uzmi PowerColor 2600XT GDDR4 imas je sada za nekih 70e ili manje,ima odlican tv izlaz a uz to mozes i skromno da se i poigras s njom....:bottle:

Zavisi koji TV kacis na karticu. Ako je neki beko ili tako nesto onda nemoj da menjas, a ako je kvalitetniji displej onda menjaj. Bas sam danas u skoli video razliku izmedju Nvidinog i Atijevog TV-outa ali na profesionalnom CRT TV monitoru sa strasno dobrom frekfencijskom karakteristikom. Inace ja na NVida-i imam problem samo sa prebacivanjm, na recimo Clone, retko oce iz prve.

Nazad
Vrh Dno