Šta je novo?

Zamena ploce i jos nesto?

blastoise

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2013
Poena
255
Pozdrav svima,

Ne razumem se uopste oko hardvera ali valjda znam da prenesem vama sta zelim da uradim pa da mi pomognete ako moze :)

Koristim masinu iz potpisa i muce me 2 stvari:
1. Hocu SSD ali ako sam dobro skontao posedujem SATA 1 prikljucak jer je masina stara 5-6 godina i nista unutra nisam menjao.
2. Audio jack-ovi crkavaju i napred i nazad.

Pa je moje pitanje koju plocu bih mogao da uzmem ako me samo ovo muci i kako da znam da li pase u kuciste?
Uzeo bih i polovnu ako treba s obzirom da i ova moja ovoliko traje valjda ce i neka druga. A nosio bih u servis da to neko namontira da ne zeznem nesto.

Ploca ima sata 2 portove,sto se zvuka tice uvek mozes uzeti neku pcie zvucnu ukoliko integrisana pravi probleme. (ili bolje usb zvucnu jer pcie izvedbe kostaju te kao nova ploca...)

Poslednja izmena:
Da li to znaci da mogu komotno da uzmem SSD sa trenutnom plocom a da dobijem dobru brzinu? (Ne znam gde sam procitao da imam sata1)

A inace posto mi i prednji usb jedan slabo radi onda bi mi mozda zamena ovoga odgovarala:
https://www.aliexpress.com/item/MJT...lt&btsid=55ad846b-02db-44dc-a607-541044e87d02

(uzeo sam prvi link na koji sam naisao, ne znam da li to odgovara, mozda bih mogao da otvorim kuciste da vidim kako to izgleda) :)

Nazad
Vrh Dno