Šta je novo?

Zamena grafike

skituljko

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2007
Poena
319
Uskoro bih hteo da zamenim 8800 GT nekom savremenijom grafikom koja ne mora biti top class, pa me interesuje koje bi tu bilo najoptimalnije resenje, uz nemenjanje dvojezgarnog procesora i sadasnje konfiguracije. Izdvojio bih 100-150, pa me zanima koje je tu najoptimalnije resenje.

GTX260 216p

Znaci za to ste da kombinujem intel cipset sa ATI-jem i da zabatalim nvidiu?
Iskreno ovo mi je peta nvidia karta do sada i nikada nisam uzimao ATI, pa se nadam da ne bih bio razocaran zbog eventualne loshije kompatibilnosti...

Nema vezee koji je chipset, ja sam koristio par nVidia na AMD Chipsetu nema tu nikakvih problema. A i Ati je mnogo bolji nego pre, ranije je bilo dosta problerma sa drajverima i podrskom u igrama, sada mnogo manje, meni je bas sve radilo sto sam probao sa 5750 bez problema.

Poslednja izmena:
Sjajno, onda cu verovatno isprobati ati! Nego mi samo recite kojeg proizvodjaca preporucujete? Kapiram da je i ovde natpis Asus, MSI... kosta par % skuplje od ostalih kao i ranije pa se ne bih razbacivao sa lovom na taj nacin...

Ja da sad biram išao bih na referentnu jer se svakako ne greju puno, a imaju digitalnu naponsku jedinicu pa možeš da podešavaš napon. A onda ti je svejedno, sve su karte iste, idi na neku sa dužom garancijom, asus, gigabyte... Šta ti bude od njih najjeftinije.

Nazad
Vrh Dno