Šta je novo?

Zalman

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
video sam juce na yu.oglasi jednu domacu firmu da reklamira zalmanove proizvode. nisam zvao da proverim, ali ako nekog zanima, radi se o IPC firmi (www.ipc.co.yu)

nemojte misliti da imam neku korist, u stvari nikad nisam ni kupovao od njih, jedino me je oglas zaintrigirao, zanima me Zalmanov hladnjak za graficke karte

ako neko proveri pre mene, neka postuje ovde sta imaju na lageru

Miroslav je napisao(la):
video sam juce na yu.oglasi jednu domacu firmu da reklamira zalmanove proizvode. nisam zvao da proverim, ali ako nekog zanima, radi se o IPC firmi (www.ipc.co.yu)

nemojte misliti da imam neku korist, u stvari nikad nisam ni kupovao od njih, jedino me je oglas zaintrigirao, zanima me Zalmanov hladnjak za graficke karte

ako neko proveri pre mene, neka postuje ovde sta imaju na lageru
Jel se ti salis ili si ozbiljan???
Pa to je Ivanic sa news-a i mislim da ga dosta ljudi odavde zna 😀 😀 Meni je odavno u filteru 😀 😀

Inace Zalmana je uvezao Telix iz NS .

Pozdrav

pa otkud ja znam da ga zna dosta ljudi, niko nista ne prica. ja sam naveo da nisam kupovao kod njih nikada, ali me zaintrigirao taj oglas... nego sto je los kad smo kod toga? mislim da ne moze da me *****e ako kupim neotpakovan pasivni hladnjak, jedino ako lupa cenu nenormalnu

pogledacu sta ima kod telixa

Miroslav je napisao(la):
pa otkud ja znam da ga zna dosta ljudi, niko nista ne prica. ja sam naveo da nisam kupovao kod njih nikada, ali me zaintrigirao taj oglas... nego sto je los kad smo kod toga? mislim da ne moze da me *****e ako kupim neotpakovan pasivni hladnjak, jedino ako lupa cenu nenormalnu

pogledacu sta ima kod telixa
Nije kod "njih" nego kod njega 😀
Pogledaj sajt gde pise:KoNponente 😀 😀 i sve ce ti biti jasno.To je diler koji ne razmislja mozgom nego samo radi copy/paste cenovnika drugih firmi

Koliko sam shvatio, to je mlad, neozbiljan i slabo pismen covek 🙂
Mozda nije lose kad je vec dotaknuto, da se u Domace trziste uvrsti neki thread sa blagim naznakama (ne prozivkama) kako bi se manje iskusnima (ili manje informisanima) ukazalo na ovakve pojedince.

simpson H je napisao(la):
...

Nije kod "njih" nego kod njega 😀
Pogledaj sajt gde pise:KoNponente 😀 😀 i sve ce ti biti jasno.
ahahahaha! 😀 izgleda da decko prati forum, pa je zatvorio sajt dok ne ispravi svoj la blamaz. 😀

ljudi stvarno nisam znao. poslednje dve-tri godine uzimam hardver kod gedze i simpsona, nisam bio u nekoj firmi ne pamtim od kad... jedino kad kupujem neku glupost, tipa mouse pad, genius net scroll i tako...

Da , da , to je onaj lik sto ima sve sto mozes da zamislis , a kada pokusas da ga nadjes ... nema sanse 😀
Nego , da li je neko primetio "kbc on line" na news-u ?
Baba im radi maloprodaju 😀

Pozdrav , Misa...:boom:

Jel moze neko da pasteuje cene Zalman-ovih kulera posto ja taj IPC da otvorim ne mogu...

Delimire, ne znam koliko cu ti pomoci ali evo:

slovenacki zalman distributer:
http://www.mlacom.si/
izaberes cenik

a tolare preracunas u evre npr preko:
http://www.xe.com/ucc/full.shtml

simpson H je napisao(la):
...
Jel se ti salis ili si ozbiljan???
Pa to je Ivanic sa news-a i mislim da ga dosta ljudi odavde zna 😀 😀 Meni je odavno u filteru 😀 😀
To je onaj sto ima SVE... u cenovniku, a kad ga pozoves, moze eventualno da ti ponudi nek GF MX440 SE, XP 1700+ i ASUS A7V266-C 😀😀😀

P.S. Meni nije u filteru... interesantno mi je da vidim kako neko jos uvek ima u ponudi GF (kec, da ne bude zabune) DDR ili neke TNT2 Ultra-e... i to po cenama nekog Radeona 9700 Pro ili FX-a 5800 Ultra.

Nazad
Vrh Dno