Šta je novo?

Zalman Reserator 1 Fanless Water Cooler?

Gidra85

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
650
Interesuje me da li je neko upoznat sa ovim proizvodom i kako Vam se cini?
Pogledajte ovaj review http://www.hardcoreware.net/reviews/review-232-5.htm
Poredili su ga sa stock cooler-om i jedva malo bolje hladi od njega. Pa sta bi tek bilo da su ga poredili sa Hyper6, H6 bi glat odneo pobedu. :D
Po meni rezultati su porazavajuci. :zgran:
Sta vi mislite? :trust:

POZ :wave:

pa ima i on svojih prednosti! ladi proc, grafiku, chip... :D

Vec se pricalo o ovom sistemu za vodeno hladjenje.Veoma slabe performanse koje ni u kom slucaju ne opravdavaju cenu.Stoji cinjenica da je sistem veoma tih,ali opet koja je poenta svega toga kada za manje pare mozes uzeti neki bolji kuler(SLK,Hyper6)staviti silent fan i eto boljeg hladjenja za mnogo manje pare.Jedino sto mi se svidja kod tog zalmana je izgled samog uredjaja,ali opet koja je korist od toga...

A kada bih uzimao vodeno hladjenje koje bi ste mi preporucili? Aquagate.....?
Naravno da moze kod nas da se nadje. :D

Poslednja izmena:
I za Aquagate sam cuo da ima lose performanse... Evo ja sam na primer sebi napravio kompletno vodeno hladjenje za CPU i GPU za 30E (i slovima: trideset eura) ali ga jos nisam montirao pa ne znam performanse, ali ima bre da hladi samo tako.

Sve sto mi je trebalo da kupim je radijator (od Golfa 2) za 960din, pumpa od 450l/h za 500din, creva i oni produzetci za 300din i to je to. Jos par stvarcica, pasta, nosaci itd... To mu dodje 30E. A blokove sam ipak sam napravio, i to od 4 stara P1 hladnjaka, dva sa dva sam spojio, napravio protok, odradio lepo epoksidnom smolom i... Cekaju se rezultati.

Poz!

Poslednja izmena:
Gidra85 je napisao(la):
A kada bih uzimao vodeno hladjenje koje bi ste mi preporucili? Aquagate.....?
Naravno da moze kod nas da se nadje. :D

Najbolja resenja su definitivno home-made,koja pored isplativosti cesto tuku po performansama i mnogo skuplja komercijalno dostupna resenja,ali je zato preduslov poprilicno znanje iz oblasti.Ako nisi vican tome,onda je Aquagate solidno resenje...

da valjaju i da ih ima ovde - nema :( Valja kompletirati preko neta blok, pumpu, hladnjak i onda to sam sklopiti. Reserator Fanless - ime kaze sve - bez obozavaoca :) Taj sistem je namenjen tihom hladjenju CPU-a i GPU-a i podrazumeva se da imas kinte i da oces vodu...

@Vule85: aj mi posalji MOLIM TE sliku tog hladnjaka od golfa !

Nema ovaj forum gremiline niti bilo kakve slicne probleme.
Imaju ih oni koji su postu koji se tice Zalman hladnjaka postuju slike svog home-made hladjenja iako u ovoj sobi ima jedan ogromni topic sa upravo tom temom, pravljenje hladjenja.

Stoga vule, upotrebi mozak i prebaci se tamo ukoliko si zeljan prezentacije i diskusije o tvom "projektu".

Ja se veoma izvinjavam :D

Postovao sam slike u "vodic za vodena hladjenja"

Poz

Vrh Dno