D
deki30
Guest
Zalman program u BG-u - ko, gde, telefon.....
Poz
deki30
Poz
deki30
Prvo donesite do radnje ono o cemu se pricalo da je stiglo pre mesec dana (Hardcano 12), pa cemo onda da pravimo nove planove...Mikica je napisao(la):Dajte neke oznake toga sto zelite, da ne moram sad da se poducavam time pod "stare" dane.
Ajd' da vidimo i to cudo...Mikica je napisao(la):Eee, tako ti je to. Da mi nisi to rekao jos uvek bi stajao u magacinu. Moji to uopste nisu uzeli za prodavnicu. Evo, danas cu poslati.
Evo, Mikica ti je rekao cene... a ja cu nesto drugo: desetka je krsh!KizaLion je napisao(la):Kolika je cena za Hardcano, posto su desetka a posto je dvanaestica? Ovde se to slabo nabavlja, iako je stvar prilicno korisna.
Moze li negde da se nadje taj Zalman od 30ak €? 😉Vojkan je napisao(la):Zar ne možeš 4 potenciometra (+2 prekidača) da dobiješ kod zalmana za 30ak €? 🙂
Uvek je mogao da se nadje Hardcano 10... za 29 evra. 2 potenciometra, to jeste... ali i LCD i USB i FW, kako vec rekoh - pa kome treba... ali bitno je da ga je uvek bilo. A ne k'o taj fantomski Zalman.Vojkan je napisao(la):Pa nije mogao ni hardcano pa si ti zapeo za njega... Da se nadamo da će ga Mikica doneti sada...
Mislim da neces nigde naci Hardcano 9... bar ne tako lako. On se dobija u okviru Xaser III kucista, i jedino ako neko hoce da ti ga proda odvojeno, kao sto je simpson svojevremeno uradio.bruyoni je napisao(la):Zna li neko gde bi u NS mogao da se nabavi Zalman ZM-MFC1 ili makar taj hardcano sa 4 potenciometra. Pretresao sam, dok sam mogao, 90% frmi i samo na jednom mestu sam nasao hardcano 10 (koji me iskreno receno ne zanima zbog samo 2 potebciometra)
Nije problem u parama, vec sto NE MOZE tako lako da se nadje...KizaLion je napisao(la):@CAR
A za koje pare moze da se nadje 9-tka (otprilike)?
CAR je napisao(la):Nije problem u parama, vec sto NE MOZE tako lako da se nadje...
Kako rekoh, taj Hardcano ide u okviru Xaser kucista. Nisam video da se igde prodavao odvojeno (tj. da se igde KOD NAS prodavao odvojeno).
Samo ako hoce neko da ti proda svoj primerak, neko kome ne treba, ili hoce da ga menja necim drugim (recimo, onim Zalman-om ili 12-icom).
A za cenu, rekoh vec za koliko je simpson svoj prodavao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari