Šta je novo?

Zakucavanje Corel Draw 11

AstroduLe

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
619
Kad otvaram fajlove teske vise MB (>5MB) Corel mi se strhovito zakuca i treba mu mozda 5 minuta da se odblokira i tek tada mogu da nastavim sa radom. I kad nastavim sa radom prilikom kopiranja ili cuvanja mu treba mnogo vremena (>2minuta).
U pitanju je fajl koji ima vise strana u sebi.

Auto save mi je namesten na 20 minuta (ali mislim da to nema veze)
Jel to cest problem (prijatelj ima taj problem sa 12-com, ali sa 13 nema)

Poslednja izmena:
jesi li probao da ga reinstaliras? ako nije do samog programa, moze da bude i hardwerski problem... jel ti ostali programi sljakaju ok, igrice? koliko memorije imas? Jesi li skoro radio defragmentaciju ili bilo kakav disk clean up? budi malo opsirniji u opisu problema!

Poslednja izmena:
Moze biti do memorije, ali mislim da ima neki patch za Corel koji treba instalirati - ako te ne mrzi procackaj malo po netu

Hvala na savetima.
Komp je OK. 1gb memorije, amd sempron 2600...

Da li vredi preci na 13-icu (da li se bas mnogo razlikuje od 11) Imam knjigu za 11 🙂 pa mi se zato ne prelazi na x3.

Pređi slobodno na X3. Korisničko okruženje je skoro skroz isto, dodali su samo po neke sitne džidža-bidže koje pomažu u radu tako da bi mogao da nastaviš bez problema da učiš iz knjige za Corel 11. Jedino što su izbacili je onaj glupi program za pravljenje flasha, zaboravio sam kako se zove.

Nazad
Vrh Dno