Šta je novo?

Zakon o zastiti potrosaca, raskid ugovora iliti limbo ala Serbiana

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

barbaratosamja

Poštovan
Učlanjen(a)
17.07.2015
Poena
51
Dakle, pitanje je: Da li ste nekada izvrsili jednostrani raskid ugovora i kakva su vam iskustva? Teoretski, saglasno zakonu o zastiti potrosaca, potrosac moze u roku od 14 dana od dana zakljucenja ugovora na daljinu ili ugovora koji se zakljucuje izvan poslovnih prostorija da, bez navodjenja razloga, jednostrano raskine ugovor. Ovo se odnosi na robu kupljenu preko kataloga, prezentacija i interneta, jer se podrazumeva da se moze desiti da roba koja vam stigne nije ono sto ste ocekivali. Teoretski - milina za nas kupce. Medjutim, kakva su iskustva u praksi?

Ja sam to uradio dva puta, oba puta za napajanja. Prvi put sam uzeo seasonic napajanje neko jace od 1000w i vratio ga za par dana pošto sam skontao da je prejako za moj kompjuter, oni mi odmah vratili pare. To je bilo u comtrade radnji u Uscu .
Drugi put sam uzeo CM v750 napajanje u gigatronu i nije mi se svideo zvuk kakav pravi, tj culo se zujanje zavojnica koje je bilo prejaka za moj ukus pa sam uzeo pare nazad u radnji. Oba slučaja su prošla bez problema.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno