Šta je novo?

Zakljucani Hard

Suvi

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
619
Prica je duza ali,
Donese mi prijatelj LapTop, Acer 662LCi, ima problema sa virusima.
Sredim viruse, ostane jedan koji ne moze da se izbrise. Odem u prompt, onaj koji se dobija kad se pokrene instalacija win-a. Ubijem virus, resetujem komp, sve radi ok. Instaliram mu jos neke programe, resetujem se nekoliko puta, sve radi. Kazem, daj da vratim da ne trazi stalno boot na cd-u. Odem u bios promenim to, posle save&exit trazi mo password za HDD. Ne znam sta cu. Nisam nista smeo da upisem. Ukljucim iskljucim opet sifra, probam nesto bezveze, nece. Onda sam poceo da ekperimentisem sa alatima koji se nalaze na Hiren`s boot-u. Jedan od alata kaze da je hard zakljucan master password-om. Ima nekoliko fora da se pass resetuje ali nijedan nije upseo. Najpouzdanije koje sam nasao guglajuci je da se prepise firmware, koji naravno nisam mogao da nadjem. Ima nekih alata koji rade pod win-om, ali nemam adapter za 2.5`.
Da li je neko ima slican slucaj,ili zna nesto o ovome.? HD je Seagate 40GB ST94011A.

Hvala

pa mozes da dobijes neku kintu za njega......

Poslednja izmena:
Ko ima ovu karticu i koja je cena otkljucavanja HD-ova? Moze i na PM, treba mi ovako nesto...

Koja je cena ove kartice?

Nazad
Vrh Dno