Šta je novo?

Zakljucan Samsung telefon

PROFILER

Slavan
Učlanjen(a)
28.04.2006
Poena
425
Pozdrav
Da li postoji nacin da ikako otkljucam Samsung A71 ako je zakljucan PIN-om ili barem da odradim backup podataka pre factory reset-a?
Probao sam i preko Find my mobile na Google accounty, ali tamo imam samo opciju da vidim lokaciju i da kao zvoni 5 minuta na najjace i to sve radi, ali nemam nigde opciju Lock/Unlock i nemogu mu nista :(

Vidim da postoji i nekakav Android Debug Bridge ADB ne znam da li preko njega mogu nesto da resim?

Cak mi ne da da odradim ni restart ni nista bez PIN-a

Unapred Hvala

ok, samo moram da nadjem password za samsung nalog. Koliko sam shvatio ne smem da resetujem password jer ce se onda automatski telefon izlogovati i onda sam ugasio, jel tako?

Uspeo sam da udjem na ovaj link, ali kad kliknem na Unlock pocne da vrti i izbaci ovu poruku "Can't unlock your phone. Remote unlock is off."
Probao sam i da idem na opciju Lock pa da unesem novi PIN kako bi odradio overwrite ovog kojeg se ne secam i to kao izvrti i ne izbacuje nikakvu gtresku, ali kad na telefonu unesem taj novi PIN na telefonu ne prihvata

Piše lepo na tom linku:
Unlock is possible if Samsung Find my mobile is configured earlier in device.
Ne možeš mu pristupiti ako nisi podesio ovo ranije.
Sedi malo i odmori mozak, velika je verovatnoća da se setiš svog PIN-a.

To je i meni palo na pamet :(
Mozda se setim sutra ujutro

Hvala svima na savetim, svakako javicu sta sam uradio na kraju

P.S. citam sad na Samsungovom FAQ da se nekad desi da pomogne soft restart samo je fora sto ne mogu da ga odradim jer mi i za to trazi password. Sva sreca baterija je na 15% pa cu sacekati da se sam ugasi pa kad ga ponovo ukljucim mozda bude hteo da odradi Unlock, ali mislim da je slucaj da ja to nisam omogucio kako si i rekao

Neće odraditi unlock dokle god mu ne uneseš pin. Bila je ranije fora da može da se resetuje telefon i konfiguriše sve ponovo ako zaboraviš pin ali gubiš podatke u svakom slučaju.

Da li si koristio PUK?

Nisam
Uglavnom morao je factory restart
Sada sam namestio na telefonu da moze da se radi remote unlock za ne daj Boze

Neće odraditi unlock dokle god mu ne uneseš pin. Bila je ranije fora da može da se resetuje telefon i konfiguriše sve ponovo ako zaboraviš pin ali gubiš podatke u svakom slučaju.
Zdravo. Imam isti Problem na mom A71
Dali moze sve to da odradi ovlasceni servis. Resetovanje telefona i sve to.

Nazad
Vrh Dno