Šta je novo?

Zakacio sam virus,pomagajte!

• Začetnik teme Začetnik teme B3l1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

B3l1

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
304
Problem je sledeci,downloadovo sam jedan folder sa warez foruma,zapravo radi se o Counter Strike igri portable verzija,instalirao i sve,posle 1 nedelju stize mi an taj forum od admina poruka,da je ovaj sto salje taj fal Virus sender i da sam ako sam pokrenuo igru inficiran,i predlaze mi anti viruse bla bla,NOD32 nece da mi skenira,dodje do malo i zakuje,a kad idem update javlja The connection cant be established ...
virus radi tako sto mi pomalo usporava komp,slabo ali najvise me nervira sto nemogu otici ni u jedan faj u C ili D javlja se error,ovaj Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience , znaci onaj obicni,mada uglavnom se desava,kada hocu da prekopiram nesto sa destkopa u neki folder :C ili 😀 ili nesto sa DVD-A USB-A .. zna li neko kako da se resim ovog virusa 😡?Z

Da si umesto NOD-a imao Kasperskog, ne bi sad ovde tražio pomoć! 😉

tesko da ti pomognemo kad uopste ne znamo koji je virus? da li si probao da odes u safe mode pa da onda startujes Antivirus? ili podigni neki sistem sa nekog drugog medija (sa CD, DVD, USBa recimo HirensBootCD ili Mini PE XT) pa onda ocisti racunar

Da si umesto NOD-a imao Kasperskog, ne bi sad ovde tražio pomoć! 😉

Samo ti lepo apdejtuj NOD,proveri podesavanja i nema da brines,a Kaspersky ima lepu reklamu,sto jes' jes' :d

Nego,ima jos jedan zgodan programcic,Malwarebytes,mali i jednostavan,a ubija kako cisti kojekakvo smece!Probao pre par dana,zakacio neku glupost pa mi IE7 izbacivao poruku da je sistem zarazen i linkovao na Windows Defender,koji je naravno fake...skinuo taj programcic,updejtovao,za par minuta sve bilo sredjeno i kao novo!:smoke:
Ako nekoga zanima:http://www.download.com/3001-8022_4-10984636.html?spi=e2c5ad49eb04371e67a8ad31a8839b79&part=dl-10804572

Nazad
Vrh Dno