Problem je sledeci,downloadovo sam jedan folder sa warez foruma,zapravo radi se o Counter Strike igri portable verzija,instalirao i sve,posle 1 nedelju stize mi an taj forum od admina poruka,da je ovaj sto salje taj fal Virus sender i da sam ako sam pokrenuo igru inficiran,i predlaze mi anti viruse bla bla,NOD32 nece da mi skenira,dodje do malo i zakuje,a kad idem update javlja The connection cant be established ...
virus radi tako sto mi pomalo usporava komp,slabo ali najvise me nervira sto nemogu otici ni u jedan faj u C ili D javlja se error,ovaj Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience , znaci onaj obicni,mada uglavnom se desava,kada hocu da prekopiram nesto sa destkopa u neki folder :C ili 😀 ili nesto sa DVD-A USB-A .. zna li neko kako da se resim ovog virusa 😡?Z
virus radi tako sto mi pomalo usporava komp,slabo ali najvise me nervira sto nemogu otici ni u jedan faj u C ili D javlja se error,ovaj Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience , znaci onaj obicni,mada uglavnom se desava,kada hocu da prekopiram nesto sa destkopa u neki folder :C ili 😀 ili nesto sa DVD-A USB-A .. zna li neko kako da se resim ovog virusa 😡?Z