Šta je novo?

Zahvaljujem se BenchForumu na cestoj pomoci!

tozovac

- P. Živković -
Učlanjen(a)
07.03.2003
Poena
755
Dosta sam razlicitih problema i problemcica imao proteklih godina i obicno bi mi neko resio taj problem ovde na forumu. I zato se zahvaljujem BenchForum ekipi i ljudima koji ga posecuju, da ne pominjem nikoga ponaosob, ali sam vam zahvalan.
Pozdrav svima.

Isto i kod mene. Ljudi neznam sta bih bez Vas :wave:

tozovac je napisao(la):
Dosta sam razlicitih problema i problemcica imao proteklih godina i obicno bi mi neko resio taj problem ovde na forumu. I zato se zahvaljujem BenchForum ekipi i ljudima koji ga posecuju, da ne pominjem nikoga ponaosob, ali sam vam zahvalan.
Pozdrav svima.

Mogao bi da se oduzis bar malo sa recimo:
1. Prazna casa na mom stolu
2. Ti si me cekala

:D

takodje zahvalan bench komuni za ustedu poprilicnog broja sati zivota i par tona nerava :wave:

Jos jedan zadovoljan clan :D ono kao, brzo resavanje svih problemcica oko kompa uz bench!
Moram malo i da vas ocrnim, jeste da to zavisi od osobe do osobe i da vi niste nista krivi, ali evo o cemu se radi:
Od kada dolazim ovde mnogo sam se napalio 'bre' na promenu hardwera, te ocu ovo, te ono, stalno nesto novo izmisljam...i stalno se nesto novo pojavljuje, svaki mesec.
Sto je najgore mogu da priustim dosta od tih stvarcica, |"u granicama normale"| a sta imam od toga?? Samo licno zadovoljstvo :) sto je opet ok. :D
Do pre godinu dana bio sam u stanju da istu masinu koristim vise godina bez ikakve promene, pa tek onda da kupim skroz novu, sada, kako je krenulo bice up na svakih sest meseci :) sto nije dobro za moj dzep.Ipak mi primanja nisu tolika :|
Dakle da skratim, da nije vas, bio bi mnogo manje nalozen na dobre komponente u mom kompu i manje bi para trosio na razne dzidzabadze. :)
Sto je sa jedne strane dobro, a sa druge bacanje para. :S: :p
masterC over and out! :,,:

Broz je napisao(la):
Mogao bi da se oduzis bar malo sa recimo:
1. Prazna casa na mom stolu
2. Ti si me cekala

:D
Bez "kupiću ti danče svileno maramče" neću ni da pričam :d

Broz više ceni sevdah, t'ga kad pritisne... :) Podržavam playlist :d
Nego, i meni je Bench "prirast'o za srce"...

Vrh Dno