prosle godine ali se nisam do sada kacio na dva kanala.Skupo je dva telefona i duplo vreme.Sada sam uzeo drugi akaunt i probao skinuo sam nacas ceo sp 1 za skoro 3 sataIgvan je napisao(la):Kad si uzeo ISDN liniju?
Pacer je napisao(la):prosle godine ali se nisam do sada kacio na dva kanala.Skupo je dva telefona i duplo vreme.Sada sam uzeo drugi akaunt i probao skinuo sam nacas ceo sp 1 za skoro 3 sata
Alexandar je napisao(la):U ISDN liniji imas dva kanala po 64kbps, a ako zelis da koristis oba ide ti dupla cena.
Pa prvo sam skidao sa Verata jer je djabaka vreme za sada u Valjevu i sa ptt zajedno pa sam posle uzeo od kuma njegov Nalog sa ptt-a pa je islo dosta brze.Sa Microsofta sa skidao.byMaX je napisao(la):Nije skupo... Odakle si to skidao SP1 za XP toliko dugo? Meni je trebalo nesto preko dva, i to tek je bio pusten!
Preplata je skoro 300 dinara sa porezon a kada je nakacim sa dva kanala ide mi duplo vreme a i impulsi idu na oba broja telefona.Posto sam uzeo samo dva broja.Na drugi broj ti je 30% od preplate pa je zato 300 din.Ja nisam uplatio dupli isdn kod provajdera jer u Valjevu niko nema kvalitetan Net.Jedino malo posta sto sad radi bolje ali i to je bezveze.Kaci sam se na veratu sa duplim ali ide kao da je jedan kanal...Igvan je napisao(la):Sta podrazumevas pod ``dupli telefon`` ? Koliko ja znam cena impulsa je ista a razlika je u ceni pretplate 48din mesecno za obicnu i 215din za ISDN liniju.
Evo ovo sam skinuo sa jednim kanalom.Nije skidano nista veliko.Pacer je napisao(la):Preplata je skoro 300 dinara sa porezon a kada je nakacim sa dva kanala ide mi duplo vreme a i impulsi idu na oba broja telefona.Posto sam uzeo samo dva broja.Na drugi broj ti je 30% od preplate pa je zato 300 din.Ja nisam uplatio dupli isdn kod provajdera jer u Valjevu niko nema kvalitetan Net.Jedino malo posta sto sad radi bolje ali i to je bezveze.Kaci sam se na veratu sa duplim ali ide kao da je jedan kanal...
Pacer je napisao(la):Preplata je skoro 300 dinara sa porezon a kada je nakacim sa dva kanala ide mi duplo vreme a i impulsi idu na oba broja telefona.Posto sam uzeo samo dva broja.Na drugi broj ti je 30% od preplate pa je zato 300 din.Ja nisam uplatio dupli isdn kod provajdera jer u Valjevu niko nema kvalitetan Net.Jedino malo posta sto sad radi bolje ali i to je bezveze.Kaci sam se na veratu sa duplim ali ide kao da je jedan kanal...
brojevi se razlikuju u jednoj cifri - i prakticno su "rezervisani" pri sklapanju ugovora... tj na papiru pise koji ti je eventualni drugi broj ako ga hoces...Igvan je napisao(la):Razumem, ti znaci placas dodatnu uslugu, visestruki pretplatnicki broj. Interesuje me da li su ti brojevi totalno razliciti ili se razlikuju u jednoj cifri?
Ako bi bio na jednom telefonskom broju a za internet koristio oba kanala, da li bi onda placao impulse kao kod jednog telefona?
Neznam ako uplatis pravu iscn konekciju ali za ovo sto ja radim kacim se mojim brojem i calovim.Placam duplo telefonske impulse.Kacio sam se na verat sa dva kanala.Igvan je napisao(la):Razumem, ti znaci placas dodatnu uslugu, visestruki pretplatnicki broj. Interesuje me da li su ti brojevi totalno razliciti ili se razlikuju u jednoj cifri?
Ako bi bio na jednom telefonskom broju a za internet koristio oba kanala, da li bi onda placao impulse kao kod jednog telefona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari