Šta je novo?

Zadnji WinfastPVR Shit....

Majstor

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
620
ajoj....
uvek se pokajem kada instaliram novi WinfastPVR softver (2.0.2.25) za Leadtek Expert, al sad su ga stvarno zeznuli. Capture mpg2 normalno sa novim driverima jako los - secka non stop, interfejs i snalazenje u progamu katastrofa. U full screenu meni od desnog klika sam nestane posle par sekundi pa morate biti bas brzi, a u prozoru, control panel nema sanse sam da nestane. Po menjanju kanala pojavljuje se na kratko nekakva glupava zelena linija na vrhu sa nazivom i brojem kanala koja bas iritira.

Ali vrhunac - ne mogu nikako da ga deinstaliram!! :) Cak ni Add Remove programs ne fercera. Uvek izbaci obavestenje da ne moze da uradi uninstall zbog nekih stvari koje kod mene nisu slucaj. Da li je neko uspeo da deinstalira ovo cudo?
I molim ako neko ima link ili bar verziju PVR-a u kome mpg2 normalno radi capture bez desinhronizacije zvuka i odgovarajucu verziju drivera (athlonXP 2400+, winxp). Ja sam ranije imao dobitnu kombinaciju al zaboravih gde sam ih bekapovao i koje su verzije.....

thnx

aj ako niko nije koristio poslednju verziju, dajte bar preporuku za verziju pvr'a i drivera za Leadtek Expert koji se najbolje kod vas pokazao....

Drajveri su 4.0.107.3210.XP.WHQL, a PVR je isti. Ova kombinacija radi dobro. Drz'o bih ja PVR 1, ali sam imao iritirajuci problem sa zvukom.

osecam da sa tim quadcore2 procesorom radi capture i bez softvera :).
Jel imas seckanje kada ga grebujes u mpg2 ili desinhronizaciju sa zvukom? I da li si uspeo sa eliminises onu iritantnu zelenu liniju prilikom prebacivanja kanala?

Da, ali samo u odredjenim profilima koje ja podesim, sto pripisujem kodecima koij me nesto zezaju.

Na Xp1600+ i 512 RAMa hvatao sam u Mpeg1 normal quality i radilo je u 720x576, doduse sa starijim drajverima i WinPVR 1.

Zelena linija ne moze da se eliminise, sto je jedan od razloga sto hocu da koristim PVR 1. User Mastercula je rekao da postoji neki patch koji resava moje probleme sa zvukom (nesnosno shushtanje na skoro svakom kanalu), ali izgleda da ne moze da iskopa.

Poslednja izmena:
e pa mene interesuje ta verzija PVR1 koja najbolje fercera, s obzirom da isto neke verzije prave probleme.....

RazbojNick, daj mi neku dobru kombinaciju drajvera i PVR-a da me ne zeza više, treba da ga instaliram na 1-oj mašini, nikako da dobijem sliku u PVR-u u svim ostalim (Chris, Dscaler...) imam slike ali sramota ne mogu da je dobijem na PVR-u... :)

Rešio sam problem, nemam pojma koju sam verziju skinuo znam samo da je ova OK verzija teška 26Mb a ona problematična 32Mb, evo sad sve radio ko podmazano... :)

^^^Dok je upaljen TV desni klik pa na About WinFast PVR2. Moja je 2.0.2.35 i radi super na Vista x64.

^^^ 2.0.2.14 je sad kod mene, ne znam koji su drajveri :)D) ali ovo je treću PVR2 koji sam skinuo (prvi put sam skinuo najnoviji) i evo napokon radi sve bez ikakvih problema jedino je skin malo ružan... :)

Majstore ja imam pomenutu karticu u Expert varijanti i uopste ne koristim winPVRShit, tacnije nisam ga nikad ni koristio jer je svaka verzija imala po neki bug sto me je uzasno iritiralo, u poslednjoj verziji neda ne moze da se captur-uje nego nema sanse, mpeg fajl izgleda ko izvakana trava :(
Nemoj da ga uninstaliras niti brises, samo stavi carski INTERVIDEO WINDVR 3.0 i odusevices se i slikom i snimanjem!

2.02.40 radi bez problema na Visti 32, Visti 64, sa ili bez SP1- ne znam drajveri koji su ali nisu poslednji

Vrh Dno