Šta je novo?

zabrana poziva

misterx

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
619
dakle... zanima me da li postoji telefon koji moze da zabrani nulu, 9 i takav tip zabrane...

uzeo sam danas panasonic KX-TCD410 on ima zabranu ali cini mi se samo odredjenih brojeva a ne citavih grupa !?!?

hvala

edit: zaboravih da napishem da sam koristio search i da nisam nishta nashao, kao i to da ukoliko tema ne odgovara sobi premestite je u odgovarajucu.

Poslednja izmena:
Koliko ja znam to je moguce, ali sa uredjajem koji zabranjuje poziv odredjenih brojeva (041 i sl.), e sad detaljnije o tom uredjaju nemogu nista da ti kazem, ali nacice se neko ko moze da pomogne....
verovatno postoje i teleoni koji imaju ovu opciju....

Poz.

Neo_Matrix je napisao(la):
Koliko ja znam to je moguce, ali sa uredjajem koji zabranjuje poziv odredjenih brojeva (041 i sl.), e sad detaljnije o tom uredjaju nemogu nista da ti kazem, ali nacice se neko ko moze da pomogne....
verovatno postoje i teleoni koji imaju ovu opciju....

Poz.
opet ti :) (speed)
ok ... valjda ce se javiti neko .. meni ovo nije neophodno uostalom vec sam uzeo tel tako da je gotovo, ali devojci stizu nenormalno veliki racuni za tel, ima staru centralu i nisu hteli u poshti da joj iskljuche nulu pa je potrebno ovako to uraditi

Burazerovoj devojci su bez problema iskljucili u posti nulu, tj. njena keva je to trazila posto su joj deca nabildovala racun zbog mobilnih :D

Hebesh "0", bez "zaglavljivanja" "9" nema malih rachuna. Naravno, sve se to odradi u Telekomu

0 treba ostaviti zbog SMIN-a :)

pre par dana sam otishao u telekom, popunio jedan papir i kroz 10 dana ce iskljuciti 0 i 9. To moze samo da uradi vlasnik na cije se ime vodi fon i niko drugi.

versus je napisao(la):
pre par dana sam otishao u telekom, popunio jedan papir i kroz 10 dana ce iskljuciti 0 i 9. To moze samo da uradi vlasnik na cije se ime vodi fon i niko drugi.
ne moze, ako broj ima dvojnika, ostaje samo da se ceka da se razdvoje !

Hehe... Ako slucajno neko ima tel sa brojcanikom slaba vajda za sve. Ako recimo 9 puta brzo pritisnete taster za prekid veze, to je isto kao da ste otkucali br. 9 ;)
Ajd...

EDIT: Tek sad vidim da sam pogresio. Verovano ce Telekom ignorisati upravo ovo sto sam napisao...Ali, ipak da znate kako se mogu ukucati neki brojevi ako vam zatreba (npr. roditelji vam zakljucaju katancem telefon)

Poslednja izmena:
Nabavi ogranicavac biranja, pogledaj Halo oglase rubrika 051 Oprema za telefone, tu ima neki lik koji to prodaje. Sa time bi trebalo da resis probleme :)

sikili je napisao(la):
Nabavi ogranicavac biranja, pogledaj Halo oglase rubrika 051 Oprema za telefone, tu ima neki lik koji to prodaje. Sa time bi trebalo da resis probleme :)
pogledacu, hvala

npetar je napisao(la):
Hehe... Ako slucajno neko ima tel sa brojcanikom slaba vajda za sve. Ako recimo 9 puta brzo pritisnete taster za prekid veze, to je isto kao da ste otkucali br. 9 ;)
Ajd...

EDIT: Tek sad vidim da sam pogresio. Verovano ce Telekom ignorisati upravo ovo sto sam napisao...Ali, ipak da znate kako se mogu ukucati neki brojevi ako vam zatreba (npr. roditelji vam zakljucaju katancem telefon)
meni nema potrebe da zakljucavaju tel jer nisam mentol da bildujem racun-bolje da te pare popijem :bottle: :bottle:

@ npetar, e da si ti ziv i zdrav moj kum je tako koristio telefon dve godine, nije hteo da se izlaze trosku, a bas je dobar osecaj kad zoves, narocito mobilni ;)

video sam ja telefon koji ima kljucic, i lepo zakljucan i nema izlaza nkakvih...znaci iskljucivo lokalni pozivi. Krejzi :D

Nazad
Vrh Dno