Šta je novo?

Zabrana plazmi!?

Lazaboj

Slavan
Učlanjen(a)
26.03.2006
Poena
345
Da li ste mozda culi da je prestala proizvodnja plazma televizora jer su navodno stetni, spominju se neki otrovi itd. Moja majka me je danas napala sto planiram da uzmem 42" plazmu jer je cula na radiu neke vesti a nije znala da mi tacno kaze sta. Sve sto sam uspeo da izGOOGLE-am je bilo da engleska zeli da zabrani plazme kao velike potrosace. Da li imate neku vest vi???

Da, bilo je reci o zabrani proizvodnje, ali samo zbog potrosnje.

Otiđi kod nekog ko ima plazmu pa zamoli da ti upali service meni posle nekog vremena rada i proveri temperaturu panela. Onda će ti biti jasna priča o potrošnji, grejanju i sl..
Ni LCD-ovi ne lade ali i plazme greju, mada svaka novija je sve efikasnija a do sada, ove najnovije su verujem, jako blizu LCD-ovima po potrošnji. Priča o zabrani je drugačija, ima tema o tome, ne mogu da je nađem, ako neko naleti nek javi da spojimo teme.

Sto se tice otrova stara je mislila da je otrovno skupo :D :)

Pre pola godine je bila pricha o toj zabrani plazme...

A da plazma greje, greje do zla boga...Pre su na plazme (mozda i dalje na vece modele) bili ugradjivani ventilatori....A ja razmisljam da odjavim centralno grejanje poshto me tv zimi dovoljno greje :)

Aj kad smo kod tog famoznog grejanja.. moj lični utisak, a i utisak ljudi koji poseduju LCD tv, je da je moja plazma daleko hladnija.. 37Pv7p je u pitanju..

Poslednja izmena:
Ja nisam primetio da moja Samsung 410 uopste nesto preterano greje. Vise se greje Dreambox ispod nje.

Dugujem vam izvinjenje za ovu dezinformaciju. Preneli su mi nesto sto je rekao neko ko nije bio kompetentan. Cisto da znate iz proverenih izvora sam cuo da su testirane plazme zracile na daljinu od tj. do max 50cm. Prenosim reci ljudi koji su vrsili merenja. moze LOCK. :D :D :D :D :D :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno