Šta je novo?

Zaboravljeni ime i lozinka

geo.dule

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
620
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkbook 16 G6
Mobilni telefon
ZTE Blade A51
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Registrovan sam na 10-15 raznih foruma.Korisnicka imena i sifre sam cuvao u jednoj svesci koju sam izgubio.Kako ponovo da saznam imena i sifre,a da ne pisem moderatorima foruma.Na nekim forumima ima opcija “zaboravio sam lozinku”,ali tu ti trazi korisnicko ime.Sta ako sam zaboravio i korisnicko ime?

Pa trebali bi da ima opcija da upises samo mail
ako nema jedino da kontakitras mod/admine pa da ti posalju na mail njega valjda znas

i u buduce koristi bar slican ili isti user na svim forumirma
i kakva crna sveska imas programa kojis sluze u te svrhe

Ja to cuvam i u svesci i na kompu. A razlog je to sto sam vise puta pri reinstalaciji zaboravio da prebacim to na fles ili cd i sve pobrisao, pa je bilo muke oko prisjecanja. (zato sad na dva mjesta, sto je sigurno-sigurno je)
a obicno ti nude opciju da uneses samo mail, a ako nemas tu mogucnost, nema nacina (koji ja znam), sem eto mozda da im pisei..

ja isti user i pass na svim mestima, tj negde je nnn, a gde ne moze 3 karaktrera nnnn.

hvala za info...........

Aj sad abuseri.....

Zar nije lakse ubaciti sve lozinke u jedan .txt i njega sibnuti na gmail ili tako nesto?

Nije bezbedno. Sopstveni um je, ipak, nezamenljiv.

Nasao sam svesku.Sve sam iskucao u Wordu i prebacio na drugu particiju.

I jos jednom sve to lepo odstampaj, i cusni u neki deo ormara koji ne koristis, a koji neces zaboraviti...

Papir trpi sve ;)

A da pogledaš u mailovima koji su ti stigli za registraciju, često u njima imaš i user i pass

najbolje je svugde isto i onda nemozes da zaboravis! :D

Vrh Dno