Šta je novo?

Za vlasnike Creative X-Fi: X-Fi Mode Changer

Sale

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.01.2002
Poena
660
Pošto je Creative prilično nesrećno odradio posao sa tri različita načina rada X-Fi kartica, evo programa koji automatizuje ili bar olakšava izbor željenog moda.

Stvarno korisna alatka a uz to je i besplatna: X-Fi Mode Changer

Odlično! 10x :wave:

Ovo imas i sa Creative softwerom. Bela ikonica pored sada (donji desni ugao) Volume panel, desni klik na nju i imas izbor menjanja nacina rada a sto se tice menjanja u THX konzoli ili podesavanja za zvucnike pa to i ne treba stalno da se nesto menja. Podesi kako treba i to je to.

Da, ali ovo što je Sale postavio ima opciju da menja modove zavisno od programa. Npr. kada uključim iTunes, prebacuje u Music mode, a kada uključim npr. neku igru, da prebaci u Gaming i slično...

Upravo to. Napraviš listu aplikacija za svaki mod i ovaj program sam menja modove čim pokreneš odgovarajuću aplikaciju. Osim toga, po boji ikonice u SysTray-u odmah znaš koji mod je trenutno aktivan.
Postoji i mogućnost pravljenja prečica na tastaturi za većinu standardnih stvari (pored promene moda može se menjati konfiguracija zvučnika, jačina zvuka, bass, treble, itd). A ako si malo spretniji sve ovo možeš iskoristiti i za promenu parametara putem daljinskog (ako ga imaš, naravno).

Sve u svemu, super stvar. Ja sam ugasio Creative Volume Control i koristim ovaj programčić umesto njega.

Pošto je Creative prilično nesrećno odradio posao sa tri različita načina rada X-Fi kartica, evo programa koji automatizuje ili bar olakšava izbor željenog moda.

Stvarno korisna alatka a uz to je i besplatna: X-Fi Mode Changer

Bravo, svaka čast na ovome. Ako igraš BF2 onda znaš koliko mi ovo znači. A ovi Creative pajseri nisu mogli (znali) da krknu to u drajver. Radi kao bombona. Još jednom, hvala. :banana::wave:

Da, ali ovo što je Sale postavio ima opciju da menja modove zavisno od programa. Npr. kada uključim iTunes, prebacuje u Music mode, a kada uključim npr. neku igru, da prebaci u Gaming i slično...

Ako je i ta varijanta, onda cool.

Nazad
Vrh Dno