Šta je novo?

Za vlasnike 3dfx kartica

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Posto sam primetio da ima dosta zalbi oko nemogucnosti pronalaska drajvera za iste koristim priliku da vas obavestim da na www.savagenews.com postoji prilicno velika i dobra baza sa 3dfx drajverima...i za 9x i za 2k

evo i jednog drugog sajta koji ima i mnogo veci izbor drajvera od savage-a, dakle evo ga

pozdrav

marko :)

Ja isto glasam za voodoofiles, tamo sam nasao do sada najbolje drajvere za XP. Sada mi bukvalno sve igre koje su radile pod ME-om rade i u XP-u.
Drajveri su iz 3dfx underground-a, 1.00.06 alpha verzija, ali su stvarno stabilni i fino rade. Predvidjeni su za V3, 4 i 5.

ljudi
resenje za sve ponosne vlasnike voodoo kartica je sledeca adresa

http://www.3dfxliveson.org/

idite tamo i skinite najbolje drajvere
i tako to
ima i novi bios update

peace
Nexus

Otidjoh, videh, probah i nisam zadovoljan, zar nemaju neki bolji i jos sa 3dfx Toolsovima?

mislim da su sa 3dfxfiles-a ali nisam siguran, na druga dva sajte lepo pise da nemaju 3dfx Tools menije, nego samo obicne drajvere :(

sad koristim te sa 3dfxfilesa i Overlay u MicroDVD-u mi ne radi bas lepo, a i prijavljuje gresko kod nekih PlugIn-ova za WinAMP, kaze da nemam dovoljno memorije i da probam da smanjim rezoluciju!!!

bolji do 1.05 ???

Imam instalisan driver 1.05 za V3 ...
noviji drajver je 1.07 ali cujem da ima problema sa stabilnoscu ...
kakva su vasa iskustva, koji drajver je naj... za V3 3000
????
;)

v3 VLASNICI ...

Alo... zar nema vise V3 vlasnika.... koji imaju jos uvek instalirane 3dfx kartice u svojim masinama ... ?
kakva su vasa iskustva...
FX

File version: 1.0.0.0761

E ove ja imam u Win2000, a u 98 pojma nemam ali mnogo bolje rade!!!

1.07 bolje ??

1.07 rade bolje ?
mnogi su se zalili na njih zbog stabilnosti...
u cemu se ogleda to "mnogo bolje rade " ?

Nisam siguran da si me dobro razumeo, u Win2000 imam verziju koju sam naveo (ne znam da li je to ta na koju ti mislis) a u 98-ci ima neke stare koje sam dobio jos sa karticom i tamo mi igrice rade mnooogooo bolje nego u Windowsu 2000!

1.05 su najbolji do sada ... Bar po meni ....

U win2K su meni najbolji Omega 1.03b drajveri. Postoji ta verzija i za win9x, tako da bi mozda vredelo da nju probas.

Dandy je napisao(la):
U win2K su meni najbolji Omega 1.03b drajveri. Postoji ta verzija i za win9x, tako da bi mozda vredelo da nju probas.

Imas li ti link ka tim drajverima da ih skinem?

Nazad
Vrh Dno