Šta je novo?

Za Verat korisnike

• Začetnik teme Začetnik teme Bokaco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Evo ja otvorio nalog u Obrenovcu, pa da vas nesto pitam.
Sta je jeftinije, vezati se preko broja za Beograd 3060606 (posto nam je isti pozivni), ili preko broja 042110011 koji mi je preporucio jedan lik.
Hvala puno

Poslednja izmena:
042 radi mnogo bolje i nemoj da mesas sa 041. Poziv preko 042 se tarifira po ceni lokalnog poziva

Pa cena poziva broja 042 (koji pocinju na 1) je ista kao i cena lokalnog poziva, tako da je najjeftiniji moguci poziv 042 (sa pocetkom na 1), a taj 3060606, trebalo bi da je isto ako je isti pozivni... Sve u svemu koristi 042, ako lepo radi 🙂

Poz.

Jeftinije ti je da koristis 042.Kada iz Obrenovca zoves Beograd to ti se tarifira kao druga zona bez obzira sto je isti pozivni.

Nije valjda da si tek sada cuo za 042 brojeve??

Ne, nisam tek sad cuo, ali me nisu interesovali, a i skoro svi koje znam koriste ptt ili verat, ali onaj 3060606 broj. Znaci, 042, hvala i pozdrav.

Fica je napisao(la):
Jeftinije ti je da koristis 042.Kada iz Obrenovca zoves Beograd to ti se tarifira kao druga zona bez obzira sto je isti pozivni.

Nije valjda da si tek sada cuo za 042 brojeve??

***, ja sam tek sad prvi put cuo za 042 brojeve :wall:

pa sta, nije valjda da se tarifira kao lokalni poziv??? meni je sve sumnjivo sto pocinje sa 04_, pogotovu kad gledas one silne reklame hotline-a, horoskopa ili kakvih god ****** na tv-u...

Bokaco, 042 broj je jeftiniji i ja 99,9% vremena idem preko njega, isto Verat. Međutim, desi se da je nekad raspadnut, pa onda moram na 3060606. To je onih 0,1% 😉 .

Hvala vam svima lepo, ode ptt provajder u istoriju...

Bokaco je napisao(la):
Hvala vam svima lepo, ode ptt provajder u istoriju...
I PTT ima 042 pristupni broj, pogledaj na sajtu malo bolje! Onaj sto pocinje sa 1!

ovaj 042 me je skroz zbunio, pa bih voleo da mi odgovorite na nekoliko pitanja...

da bi se ulogovao preko 042 jel trebam da imam placenih npr. mesec dana ili mogu da ga koristim samo uz pomoc naloga bez produzenog net vremena???

koje su razlike obicnog 3060606 i tog 042???

i kpoja je razlika izmedju broja 042/11 00 11 i 042/21 00 11???

koliko je internet brzi??? meni npr psme skida sa 5kb/s...

japi je napisao(la):
ovaj 042 me je skroz zbunio, pa bih voleo da mi odgovorite na nekoliko pitanja...

da bi se ulogovao preko 042 jel trebam da imam placenih npr. mesec dana ili mogu da ga koristim samo uz pomoc naloga bez produzenog net vremena???

koje su razlike obicnog 3060606 i tog 042???

i kpoja je razlika izmedju broja 042/11 00 11 i 042/21 00 11???

koliko je internet brzi??? meni npr psme skida sa 5kb/s...

Ovako:
042/1.......... je isto što i lokalni poziv. Znači sve što ti važi za taj 30....... važi i za ovaj. 😉
042/21................. e to je već druga priča. On ti ide na telefonski račun (35-36 dinara sat vremena) i ne treba ti nalog. Jednostavno ukucaš šta bilo u PAS. i USER. Ovo je odlična zamena za 041 brojeve, gde je 1 min. 0d 2.5din. pa na gore. :smoke:
E sada koliko je koji brz...pa to zavisi od opterećenja mreže u datom trenutku. Meni ovaj 042/21..... sasvim lepo radi (yebiga ja sam od onih što hronično zaboravljaju da uplate vreme 😀 )
Pozdrav. :wave:

042 brojevi ne rade na nekim starijim centralama. Na mojoj staroj centrali (hvala Bogu, dobih novu prošlog decembra) nije bilo šanse da ostvarim nikakav protok sa 042 brojevima, jedva se i kačio...

Ali zato mi sad 042 Veratov broj radi bolje od 3060606.

I ja sam malo isprobavao i 042 Verat se kači čak i uveče, a 306... ma samo pišti, šišti i odj*b* me.

djalf je napisao(la):
I PTT ima 042 pristupni broj, pogledaj na sajtu malo bolje! Onaj sto pocinje sa 1!
Da, sad vidim, ali 10 sati na ptt je 250 dinara, a na veratu 120. Pa sad...

I, da, prelaz na digit. centralu se desio relativno skoro kod nas, tako da pre i nije bilo reci o 042...

Poslednja izmena:
Možda ti je relativno skoro ako si se rodio juče 😉 . Prelaz je bio '96/'97 🙂 ...

Ala su me onda lagali samo tako, a ja naravno verovao, i to da sam cuo samo od jednog coveka, nego od mnogih.... Strasno!

do skoro dok nisam uveo cable kod sbb-a kacio sam se na 042, doduse iz BG-a sam ali nema veze 0 je nula!!!
i svaki racun je stizao umereno i u poredjenju sa 3060606 042 ne puca sto je najbitnije.
inace radio sam u Verat-u i iz iskustva boljeg provajdera za dial-up neces naci.
slobodno idi na 042 a u ostalom ako imas digitalnu centralu proveri vreme na telekomovm sajtu i videces koliko si impulsa potrosio pa nam javi da li gresimo.

Ok!

Nazad
Vrh Dno