- Učlanjen(a)
- 22.02.2001
- Poena
- 620
Napokon se pojavio program koji bi mogao da bude konkurencija cuvenom Nero-u. Rec je o programu iz naslova, koji jos pride moze da snima i DVD-ove (naravno, ako imate DVD pisac). Da ne tupim mnogo, ovo je obavezan download za sve one koji imaju przilicu. For your convinience, postavio sam ga na server dostupan iz lite, home… rezima i tamo ce stajati do subote u 15h, pa pozurite sa download-om. Velicina je 8.91 MB, arhiva je u WinAce formatu (arhiver imate na www.winace.com), a u nju je i ukljuceno resenje za problem zvani 30-day trial 
Program sam koristio svega par sati, i nisam jos uvek stigao da ispitam sve detalje, ali ono sto sam video za ovo kratko vreme me je odusevilo. Imam LG 16x pisac. RNM njegov burn-proof prepoznaje kao SuperLink. Dal' je to to ili nije - nebitno, posto radi. Za razliku od Nera, omogucava 2x, 4x, 8x, 12x i 16x brzine snimanja, a omogucava i test snimanje sto Nero ne dozvoljava. Overburn podrzava, ali na mom pisacu prilikom test snimanja redovno "pukne" disk cim se i malo premasi kapacitet, tako da za vlasnike LG-a i dalje preporuka za overburn ide na racun DiscJuggler-a. Kao sto rekoh, da ne tupim mnogo, skinite ga i probajte, verujem da ce vam se svideti.
Link za dl je u txt fajlu u attachment-u.
Enjoy
Program sam koristio svega par sati, i nisam jos uvek stigao da ispitam sve detalje, ali ono sto sam video za ovo kratko vreme me je odusevilo. Imam LG 16x pisac. RNM njegov burn-proof prepoznaje kao SuperLink. Dal' je to to ili nije - nebitno, posto radi. Za razliku od Nera, omogucava 2x, 4x, 8x, 12x i 16x brzine snimanja, a omogucava i test snimanje sto Nero ne dozvoljava. Overburn podrzava, ali na mom pisacu prilikom test snimanja redovno "pukne" disk cim se i malo premasi kapacitet, tako da za vlasnike LG-a i dalje preporuka za overburn ide na racun DiscJuggler-a. Kao sto rekoh, da ne tupim mnogo, skinite ga i probajte, verujem da ce vam se svideti.
Link za dl je u txt fajlu u attachment-u.
Enjoy