Šta je novo?

Za sve vas sa DVD plejerima a u vezi TuckWood-a

mmarky

Čuven
Učlanjen(a)
28.10.2000
Poena
619
Muci me nesto zadnjih meseci a nikako da nadjem vremena i sredstava da proverim. Posto nemam DVD plejer a i nije mi na listi nabavke u skorije vreme, moram da pitam sve vas gore pomenute:

Jel' pogledao neko od vas neki od ovih TuckWood-ovih "originalnih DVD filmova sa SRPSKIM titlom". Ono sto me interesuje je da li se radi u pravom srpskom titlu ili se radi o obicnim filmovima za zonu 2 sa hrvatskim titlom, sto mene inace dovodi do ludila, npr. "preveden" film a tamo sve nesto sa "ije" i "dapace" ili sl. croatizmima :<<<...

Dakle, jel' gledao neko...

ajde bas me interesuje...

Pozdrav...

Uglavnom se radi o pan-evropskim Warnerovim izdanjima, sa hrvatskim titlom. Mada ima i nekih evropskih izdanja sa "bas" srpskim titlom (Magnolia, npr).
TUCK se vec mesecima hvali da ce izdati prvo kolo "srpskih" DVD-a (Ninth Gate, Little Nicky, Frequency i jos jedan film), ali to nikako i da urade.

Metro film ima desetak srpskih izdanja na DVD-u (Pakt sa vukovima, Get Carter, Taxi, Buena Vista...). Najavljuju da ce svakih mesec dana izdavati po 10 novih naslova, uglavnom francuskih.

Da bi mejdzori na svoja DVD izdanja poceli regularno da ubacuju srpske titlove, potrebno je da prosecan tiraz naslova dostigne bar 1000 kopija. Sto je za nase trziste jos uvek nedostizno. Mada ce verovatno prvi takav Warner-ov DVD da bude vec Harry Potter.

Koja je to bagra ne mogu da verujem.Valjaju nam tu DVD-ove za 40 nemaca i jos se nesto bune protiv piraterije, koji olos!!!

Između ostalog su i veoma "obrazovani" pa DVD tumače kao Digital Video Disk, ne mogu a da se ne nasmejem svaki put kada vidim taj spot koji se nalazi pre početka filma na njihovim izdanjima (VHS) a tekst čita ona debela sa BKTV-a

Hvala na odgovoru...

Znaci, uglavnom, onako kako sam ocekivao od Tuck-a - traljavo.

Pozdrav...

PS: Drago mi je da imam istomisljenika (po pitanju pucanja nerava zbog ovakvih "sitnica")

Nazad
Vrh Dno