Šta je novo?

Za sve moderatore ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vule

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
710
Evo jednog interesantnog linka sa uputstvom kako postati DOBAR moderator :D

Ne odnosi se ni na koga ovde, nista licno, ali treba svi da ga procitaju, cisto malo da se prisete u nekim trenutcima koji je njihov pravi "posao" ovde posto polako pocinjem da imam vise obrisanih nego napisanih postova... ;)

Pozdrav!

Ma lako je Greg Bernhardtu da teoretise :), kad vodi forum specificne tematike, i ima moderatore koji iz oblasti koje uredjuju imaju strahovito znanje, ne retko PhD i ne mrzi ih da na apsoluto svaki thread odgovore.

@ Vule
Covek koji za godinu dana napravi 1000 i kusur postova (one obrisane ne rachunam),
ili je genije ili spamer.Citajuci sadrzaj tvojih postova stichem utisak da je ovo drugo u pitanju.Nije da se uvlachim moderatorima ili da sad tu neshto popujem ali brate mili kako te nemrzi da toliko spamujes pa jos i uchis nekog kako postati dobar moderator.

ps. Naravno ovo nije nista lichno samo mala sugestija a ti kako hoces, nije moj posao da brinem o tome.

sta je to 1000 ako nije 10 000 nije strasno :D

ZverBre je napisao(la):
@ Vule
Covek koji za godinu dana napravi 1000 i kusur postova (one obrisane ne rachunam),
ili je genije ili spamer.Citajuci sadrzaj tvojih postova stichem utisak da je ovo drugo u pitanju.Nije da se uvlachim moderatorima ili da sad tu neshto popujem ali brate mili kako te nemrzi da toliko spamujes pa jos i uchis nekog kako postati dobar moderator.

ps. Naravno ovo nije nista lichno samo mala sugestija a ti kako hoces, nije moj posao da brinem o tome.

A sta reci za Voodoo NBGD-a koji je za godinu i po spucao ~5000 postova ? :d

filipenko je napisao(la):
A sta reci za Voodoo NBGD-a koji je za godinu i po spucao ~5000 postova ? :d

Pa, da je genije,suvi genije. :laugh:

ZverBre je napisao(la):
@ Vule
ili je genije ili spamer.Citajuci sadrzaj tvojih postova stichem utisak da je ovo drugo u pitanju

A po cemu si to mogao da zakljucis? Sta se uopste podrazumeva pod spamom? Ono kao "haha", "aaahahhahahah" i to? Ako je tako, onda mnogo spamera ima ovde a ja ocigledno ne spadam u tu grupu.

Mozda pod spamer podrazumeva 100-ak "joj sto je dobar ovaj Atlon64 u kombinaciji sa epoxom" poruka :D

filipenko je napisao(la):
Mozda pod spamer podrazumeva 100-ak "joj sto je dobar ovaj Atlon64 u kombinaciji sa epoxom" poruka :D

A ne :D, to je jednostavno trenutak odusevljenja i prenosenje nekog pozitivnog iskustva nekome kome ce to mozda trebati i bas razmislja o nekoj takvoj kombinaciji.

A o EPoX-u necemo ovaj put ;)

Hahaha plonker kakav si ti lik :) Zar nemas bas nista pametnije da radis :) Nije da branim vuleta ali gori si od njega :)

Plonker je napisao(la):
Mislim da je u pitanju suvi genije...

Ma pali covece, koga ces ti da vredjas? A? Jel ti mene poznajes mozda pa da mozes tako nesto da napises?

Ljudi ovo je otislo u ku*ac... Kakvih likova ovde ima, da covek ne veruje. Samo se bez veze iznerviram kad citam ovako neke inteligentne postove...

Za Geek Mastera:
Pet minuta posla s obzirom na kolicinu istih. :)

Za Vuleta:
To kakvih likova ima sam i ja sebi rekao citajuci tvoje postove. ;)
Ti nemoj da citas pa se neces nervirati. ;)

Ne kontam zasto ljudima toliko smeta tudji broj postova???

Ako ne zelite da citate necije postove, a vi ga jednostavno stavite na "ignore" listu i gotova stvar.

@Plonker:
Suvise malo vremena si na forumu da bi imao pravo da toliko kritikujes druge! ;)
Nisam procitao nijedan tvoj konsruktivan post u kome si pomogao nekome ili nesto konkretno napisao.

Uostalom, pogledaj i sam:
http://www.benchmark.co.yu/forum/search.php?searchid=473625

p.s. Na ovom forumu je prijateljska atmosfera koja je ranije vladala totalno poremecena. Ispravite me ako gresim!

Delija je napisao(la):
Uostalom, pogledaj i sam:
http://www.benchmark.co.yu/forum/search.php?searchid=473625

p.s. Na ovom forumu je prijateljska atmosfera koja je ranije vladala totalno poremecena. Ispravite me ako gresim!

Delija link koji si ostavio, je broken. verovatno je neko to obrisao... A ono sto si rekao za ignore, je aposlutno tacno... Mislim , pa tome i sluzi zar ne?
Cool mi je sto je Vule ovde sam vukao narod za jezik, i sam se "ukopao" . Nije to nase da raspravljamo niti to nekom od nas ide na stetu, osim onima koji imaju losu vezu (meni). Vule vec sam ti jednom skrenuo paznju na to, za manje od mesec dana kada smo se prepucavali si imao ~600postova. Brate pogledaj sada? ;) Nemam ja nista protiv tebe, ali ima moj Firefox :D
Druga stvar, thred se zove "za sve moderatore" a nema ni jednoga... hehhe ;)

pozdrav i sve najbolje !

Poslednja izmena:
Majstor^Zivota je napisao(la):
Cool mi je sto je Vule ovde sam vukao narod za jezik, i sam se "ukopao" . Nije to nase da raspravljamo niti to nekom od nas ide na stetu, osim onima koji imaju losu vezu (meni). Vule vec sam ti jednom skrenuo paznju na to, za manje od mesec dana kada smo se prepucavali si imao ~600postova. Brate pogledaj sada? ;) Nemam ja nista protiv tebe, ali ima moj Firefox :D
Druga stvar, thred se zove "za sve moderatore" a nema ni jednoga... hehhe ;)

pozdrav i sve najbolje !

Prva dva posta su bila topic. Sve posle toga krece u veliki off-topic zato sto je neko samo cekao sansu da krene da "pokopava" pa su se i drugi "prikljucili". Nisam ja vukao narod za jezik, vec sam stavio link ka uputstvu kako postati dobar moderator, nista zlonamerno. A kada smo se mi prepucavali, ja sam ti tada nesto napisao, rekao sam sta sam imao, ali je i to bilo obrisano pa ne znam da li si stigao da procitas. U svakom slucaju, nemam ja nista ni protiv tebe ni protiv moderatora, ali kao sto sam napisao u prvom postu, svako treba da zna sta radi ovde i na kom se mestu nalazi...

Samo sam searchovao sve njegove postove...

Sto se tice stava modera, rekao bih da im je ispod casti da se prepucavaju sa nama.Ima ih dosta ekstra korektnih, al' ima i par onih koji vole "malo" vise da se "dokazuju"... :d

Sa doticnog linka:

If your forum is subject to frequent spamming, or attracts immature
visitors
Don't ignore it -- it won't go away, and don't think you can handle it all yourself. You'll soon see that people who post inappropriate topics or ads won't stop until they're challenged. And if they see that you're understaffed, they'll take advantage of it.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno