Šta je novo?

Za Sve Koji Imaju Dreambox!

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Ne palite dreambox! Jutros je doshlo do masovnog crkavanja risivera! Verovatno je bila tempirana bomba u geminiju koja se aktivirala danas, kako bi ubila kineske kopije (verovatno da bi se preslo na novu seriju 800).

Dakle, izbaci poruku na ekranu u fazonu "box copy detected. Adios amigo" i vise ne moze da se upali, ne moze da se ubaci novi image.

Ne palite risivere danas, tj istaknite ih iz struje dok ne bude novih informacija koji su image-i sa ovim "bagom" i koji su risiveri pogodjeni...

Moj risiver nije pogodjen, ili zato sto mi je bio iskljuchen nekoliko dana, ili zato shto imam malo stariju verziju geminija...

Poslednja izmena:
Videh i ja. Izgleda da je stvarno nesto bilo, ako se ne shale njih nekoliko kojima se desilo to, mada ne verujem.

Nateralo me je sada da zavrim u nekoliko desetina dm500 kojima imam online pristup, dosta od njih su kopije, sa Geminijima od 2.9.0 do 4.3.1 i nisam primetio da neki ima problem :trust:

ne shale se...Lappy, reci mi, odakle dreambox vuche sat, tj informacije o vremenu? Direktno sa kanala ili..?

Da, sa epg-a, teleteksta, tako nesto, ne mozes ga podesavati sam

awhahahhahahahahahahahah...

Paz` foru...meni pre 7 dana crkao tv dok sam gledao kanal Balkanika...I nisam ga iskachio iz struje, 7 dana mi je fercerao na prazno...I danas mi kaze ortak da balkanika ne emituje program vec 2 dana :D :D :D Tako da, da mi je crkao tv dok sam gledao neki drugi kanal, moguce da bi i meni bilo bye bye...

EDIT: Svi koji imate dreambox kopiju, inetbox ili slichan derivat orginalnog i koristite krekovan gemini, koristite neki od imagea koji je ispod 4.3.0

Poslednja izmena:
Sat se uzima sa transpondera (svi risiveri)

Nazad
Vrh Dno