Šta je novo?

Za sta koristite vas tablet?

A kako drzite tablete? Bas nesto razmisljam kako ne bi bilo nezgodno, kad lezim recimo drzao bi ga rukom naslonjen na stomak, ali bi me zabolela ruka ako nije oslonjena na nesto, ili savijes noge pa ga tako stavis, ne vidim u kom polozaju bi mogao da ga drzim duze vreme..
KReni u teretanu ili tako nesto, to je 600 grama a ne 6 kg :)

Treba li da kacim svoje slike da ne bi neko upotrebio teretana argument u raspravi? :D Definitivno drzanje tablet-a u vazduhu, bez oslonca, kada je vecina tezine tablet-a rasporedjena na jednoj ruci stvari odredjeni zamor nakon vise od 15 min koriscenja. Odgovorno tvrdim.

Meni i ne treba više od 15 minuta :beat:

Treba li da kacim svoje slike da ne bi neko upotrebio teretana argument u raspravi? :D Definitivno drzanje tablet-a u vazduhu, bez oslonca, kada je vecina tezine tablet-a rasporedjena na jednoj ruci stvari odredjeni zamor nakon vise od 15 min koriscenja. Odgovorno tvrdim.
Za tako nesto imas face :D ....
A ovo drugo mozes da tvrdis samo za sebe. Ja ga drzim po 3-4 sata dok igram sah u vazduhu u jednoj ruci...

Poslednja izmena:
i to flytouch2, zomg, weasel, nemoj govoriti ljudima da je tablet lagan, kad je za te tvoje skill-ove zasluzna Amy Reid, i Eva Angelina :d :p

videh danas, poslednji Flytouch2, sada ima neko drugo ime, pitaj boga kako - sve isto, stim sto je procesor x220 (quadrant score 280), kapacitativni ekran, glass screen, 16 giga rom-a. sve ostalo isto.

KReni u teretanu ili tako nesto, to je 600 grama a ne 6 kg :)

Bez oslonca mozes da drzis ruke u vazduhu 3-4 sata? :) Mada moguce da imas neke super moci, kako udjes u neku temu tako se zatvori :d :p

Mogu saviejm ih u laktovima i uz telo i mogu i 24 sata... mislim to je ~600 grama eeej pa odeca na meni ima vise od toga .Mnogi nose teze kajle oko vrata od toga :D .

TO je bre bug koji samo mene prati :( ... ni ne udjem u mod meni a lock se desi i pise da sam ja . :(

a za ruke :
PA ne drzis ih poptuno u vazduhu naranvo . Zasto bez oslonca ?
kad sedim podlatkice su mi naslonjene malo iznad kolena ... ili na odgovrajuca mesta na fotelji koja sluze bas za to ne znam im sturcno ime :)
Kad lezim laktovi su mi pored lopatica(grudi) na krevetu oslonjeni ...

Poslednja izmena:
i to flytouch2, zomg, weasel, nemoj govoriti ljudima da je tablet lagan, kad je za te tvoje skill-ove zasluzna Amy Reid, i Eva Angelina :d :p

videh danas, poslednji Flytouch2, sada ima neko drugo ime, pitaj boga kako - sve isto, stim sto je procesor x220 (quadrant score 280), kapacitativni ekran, glass screen, 16 giga rom-a. sve ostalo isto.

i koja je razlika u ceni naspram onog prvog flytoucha što si ti donosio?
ja sam, dok sam ga imao, uglavnom držao tablet u uspravnom položaju, nekako mi je za web i android market tako bilo najbolje. za video naravno u landscape. Takođe sam primetio da kad je u tom položaju uvek fali od sajta dosta pa mora da se skroluje u desno, tako da mislim da je onaj prestigio od 16k sa 4:3 ekranom puno bolji za surfovanje, iPad takođe.

Koristim za stvari koje mogu na kompu ali mi lakse na tabletu...KO tiopa zasta bi mi sluzio motor kad imam kola... Pa nesto je lakse/lagodnije odraditi sa motorom
NIje da ne bi mogo bez njega jer imam vec u kuci 3 racunara i laptop ali fin je dodatak ako se plati razumena cena...

meni je ovo stvarno za rate 10 od 10

A kako drzite tablete? Bas nesto razmisljam kako ne bi bilo nezgodno, kad lezim recimo drzao bi ga rukom naslonjen na stomak, ali bi me zabolela ruka ako nije oslonjena na nesto, ili savijes noge pa ga tako stavis, ne vidim u kom polozaju bi mogao da ga drzim duze vreme..

Kupio sam u HR kožnu futrolu za 20e, ima i fora da se na nju nasloni tablet, ako gledaš filmove i sl.

p.s. cena Galaxy taba sa cenom manjom od 300e, koliko je sada, ubija sve kineske tablete u pokušaju, (da ne pričam o onima sa životinjskim imenima tek). :)

Poslednja izmena:
a gde ima galaxy tab za te pare?

najjeftinije što sam našao je 45o evropskih

Vrh Dno