Šta je novo?

za skidanje rapidshare-a

Xantor

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.10.2008
Poena
154
Može li neko da predloži program preko kog mogu da unesem one rapidshre, megaupload i ostale fajlove da isti sam skida i da ne moram da unosim za svaki prokleti deo one đavolje šifre. Ako pre svega takvog programa ima.

jdownloader

Đavolje šifre ćeš morati da unosiš :D osim ako ne platiš premium nalog.
Imaš i MiPony, isto odličan program.

za rs i mu nema captcha. za ostale ima i tu u principu nema leka. bilo je nekih addonova koji su radili kratko vreme, ali opet baguju pa je bolje bez njih.
jedini koji zapravo radi je onaj "ja tebi, ti meni", ciji pravi naziv ne znam. to zapravo korisnici pomazu jedni drugima. za svaki captcha koji uspesno popunis za nekoga, dobijas po jedan poen da tebi neko pomogne kasnije. kacio je neko na forum. moze se integrisati i u jdownloader.

Pa da, to je odlično samo i dalje mu ne gine kucanje "đavoljih šifri" :D. Za komplet automatsko skidanje kakvo je naveo da želi, jedino premium nalozi ili izbegavanje smaračkih hostova sa captchama.
Rapid, megaupload i mediafire su najbolji ako može da se bira. Imam negde i txt koji povremeno apdejtujem gde mi je zapisano kako se ponašaju hostovi (captcha ili bez, čekanje, nastavak downloada...) :) jer ko će to sve popamtiti koliko ih ima.

Postoji i mogućnost da platiš captcha trader i dobiješ mnogo poena odjednom. Meni je trebalo da skinem nekih 150gb i nije mi padalo na pamet da sedim 12 dana uz komp pa reko aj da dam dolar-dva da mi to skine, ali najmanja uplata je čini mi se 1$ + 5 dolara uz svaku uplatu i tu čini mi se dobiješ hiljadu captcha-i. Onda sam seo i odjednom odradio za recimo 100 komada, pa sutra opet i tako. Možda ne bi bilo loše ako imaš sa nekim da podeliš, recimo 5000 download-a je 10$ malo koristiš ti, malo neko drugi... Samo verovatno ne može istovremeno više ljudi da koristi.

Ma kakvo plaćanje :)...
Instaliraš google chrome ako ga već ne koristiš, namestiš home page na captcha trader i kad god sediš uz komp i radiš nešto bezveze uključiš u pozadini. Chrome je najbolji jer ima onaj plugin da ti iskače prozorče koje odmah preuzme fokus tako da ne moraš alt tab kad stigne captcha. Nalupaš gomilu poena na brzaka. Ili nakupiš referale pa poeni stižu sami (ja imam preko 13000 :D).
Izbegavaš captcha hostere, ono što moraš skidaš kad si uz komp pa kucaš, kad ostavljaš komp bez nadzora da nešto skine daš mu linkove bez captchi ili ako nemaš onda samo upališ captcha trader na jedan klik :).
I tako, snalaziš se... Lejmerski je plaćati za download :D.

Poslednja izmena:
Mene nervira captchatrader, baguje se, možda znaš da pomogneš. Ako skidam sa više hostova odjednom i zatraži mi 2 captacha-e odjednom ct mi reši samo jednu, drugu moram ja. Šta da mu radim? Često nisam uz komp pa mi onda stoji taj jedan link i stalno ponovo iskače da sam ukucam.

Ne bih znao, ja jako malo linkova sa captchama ubacujem a i skidam jedan po jedan ili max 2 ali onda mešam sa ostalima. I meni ponekad ne reši i izbaci prozor ali nije često. Bitno da su developeri aktivni i da se na projektu radi pa će i problemi biti rešavani.
Koji program koristiš, jdownloader ili mipony? Možeš da pokušaš sa alternativom pa vidi da li isto baguje. Ja nikad nisam stavljao dva odjednom s captchama, probaću da vidim da li je i kod mene isto (koristim mipony).

jdownloader, probaću i mipony

Za MiPony šteta što ne ubace više opcija, recimo ako captcha stoji neko određeno (podesivo) vreme, znači da nisi tu i da pređe na sledeći fajl. To bi bilo jako korisno. Ja sam sakupio čitavu listu mana i bagova koje nikako da otklone kroz niz verzija ali nikad da se nakanim da im napišem mail. Jednom sam im pisao još na samom početku kad još nije bilo moguće sortirati linkove tastaturom (alt+strelice) i ubacili su odmah u sledećoj verziji :). Ali još uvek posle gomile verzija ne ide samo ako držiš strelicu već moraš da tipkaš :(, strašno. I tako gomila (sigurno lako rešivih) sitnica + neki bagovi. Ali i pored toga mi je najbolji. Samo da im pošaljem opširan mail pa će valjda bar nešto uskoro dodati/rešiti.

Ma ljudi premijum
i vozi misko :D

Vozi miško taj jedan host, a ostalih xy? :) Bolje onda platiti captcha trader.
U stara vremena kad je rapid bio glavni i praktično jedini e tad je premium bio pogodak :). Sad se sve brzo menja, pojavi se novi host, da malo veće bonuse uplaoderima i odmah polete kod njih. Puno ih ima, eto nekad konkurencija i nije dobra stvar za korisnike :D.

Ma premijum za sve :smack:

jDownloader , kao sto su ti i ostali preporucili probaj sa ovim programom . Vrsice ti odlicno posao ! Kazu , a i ja se slazem , da trenutno ne postoji bolji program za to sto tebi treba . Naravno ako budes zeleo da skidas ogomne kolicine podataka , mada ce te to brzo smoriti , bices primoran da kupis premijum nalog za neki od aktuelnih hostera , sto verujem da i nije bas toliko skupo pogotovo ako skidas mnooooogo . Ipak , pokusaj sa ovim programom pa ako budes imao jos pitanja tu smo da ti pomognemo , ako mozemo

Ja ću sve probati, mislim hvala vam svima na iscrpnim komentarima ali ako baš upadnem u čabar, izgubim živce i budem na ivici nervnoga sloma može li neko ko ima da mi nareže "The Vampire Diaries" serijal bio bih mu veoma zahvalan.

hahaha, pa nije valjda bas toliko tesko skinuti nekoliko filmova?

Da ne otvaram novu temu...
Da li neko ima problema sa jdownloaderom? Svi linkovi koje stavim za skidanje su navodno mrtvi. Kad odem iz browsera na neki od tih linkova sve je ok i mogu da skidam.
Zna li neko sta je fora?

Kada kazes svi da li mislis svi ili svi sa jednog hosta? ako je jedan host u pitanju onda je verovatno promenjen nacin skidanja, a ovi nisu uradili update. sacekaj i sredice se. ako je bas na svim hostovima onda je mozda do tebe neki problem.

Evo vidim sada da se MU dosta promenio. Iz nekog razloga moram da cekam 1min pre pocetka downloada iako sam free member. Cak i da nisam trebalo bi da bude samo 45sek.

Reguj se free na MU i smanjices cekanje na 25 sec mislim.

Evo vidim sada da se MU dosta promenio. Iz nekog razloga moram da cekam 1min pre pocetka downloada iako sam free member. Cak i da nisam trebalo bi da bude samo 45sek.

pa to je nesto normalno , vecito ce se nesto menjati jer i svi ti hosteri pokusavaju da osmisle nacin na koji ce zgrtati sto vise para a jedan od nacina je svakao i "primoravanje" free usera da kupuju premium naloge
to sa cekanjima je vec stara fora , bez brige :d jD tim verujem uveliko radi na resavanju problema

Kada kazes svi da li mislis svi ili svi sa jednog hosta? ako je jedan host u pitanju onda je verovatno promenjen nacin skidanja, a ovi nisu uradili update. sacekaj i sredice se. ako je bas na svim hostovima onda je mozda do tebe neki problem.
Mislim na sve linkove tj vecinu. razliciti hostovi su u pitanju. Pokazuje da je mrtav link ali kad taj isti link otvorim iz Opere ili nekog drugog browsera mogu da skidam normalno. Kod devojke isti slucaj. Ona koristi Crypt Load a kad je pobrljavio instaliram joj jdownloader ali ista prica.
Negde procitah za MiPony i taj program mi radi :)

Evo upravo sam upalio jd i jedan mu link je prijavljen kao da ne postoji, ali odmah se pokrenuo i update i posle restarta sve radi kako treba.
I dalje moram da cekam ceo minut iako sam member (i preko jd i preko sajta)

Nazad
Vrh Dno