Šta je novo?

Za poznavaoce Flash-a

mixi

Čuven
Učlanjen(a)
07.03.2002
Poena
630
Pitanje 1:
- Da li neko zna kako da ,kada iz Flash-a kreiram EXE file, pridodam svoju ikonu?
Pitanje 2:
- Kako da u EXE file-u, takodje radjen u Flash-u, potpuno iskljucim desno dugme?

Unapred zahvaljujem.

za flassh

E,prijatelje,to ti niko nece reci,oni koji znaju to debelo naplacuju!!boom

Kheh... mrzelo me da pisem, ali cisto da pobijem tu tvrdnju da se to debelo naplacuje.
Prva stvar, desni klik se iskljucuje putem Actions, i to se ne secam tacno koja je komanda, ali je potrazi u Actions editoru. Pocinje sa FSAction nesto nesto. (menu off recimo, da ne lupam dalje, provericu ti i to tacno.)
Druga stvar, sto se ikone tice, to je stvar samog Flash playera. To se ne moze zameniti "legalnim" putem, ali postoji varijanta da se resource hackera recimo i to izmeni. Probaj na www.protools.cjb.net ili slicno. Ako ne mozes da ga nadjes vristi i ja cu ti naci.
I trece, sve sto te zanima oko Flasha konkretno, idi na link u potpisu, uclani se na forum i trazi Virtuala. I ne samo flash... Photoshop, PHP, i ostalo vezano za Web.
Isto vazi i za Drljacu... Svrati do nas pa pitaj sta te zanima.
Pozdrav :)

To za desni klik u Flash-u,fscommand(showmenu,"0") ne iskljucuje desni klik potpuno. A to sa ikonom se trudim da saznam i izgleda da sam na dobrom putu.
U svakom slucaju hvala.

A,JEL POSTOJI NEKA SKOLA ZA TE PROGRMCICE

Wakizashi je napisao(la):
Kheh... mrzelo me da pisem, ali cisto da pobijem tu tvrdnju da se to debelo naplacuje.
Prva stvar, desni klik se iskljucuje putem Actions, i to se ne secam tacno koja je komanda, ali je potrazi u Actions editoru. Pocinje sa FSAction nesto nesto. (menu off recimo, da ne lupam dalje, provericu ti i to tacno.)
Druga stvar, sto se ikone tice, to je stvar samog Flash playera. To se ne moze zameniti "legalnim" putem, ali postoji varijanta da se resource hackera recimo i to izmeni. Probaj na www.protools.cjb.net ili slicno. Ako ne mozes da ga nadjes vristi i ja cu ti naci.
I trece, sve sto te zanima oko Flasha konkretno, idi na link u potpisu, uclani se na forum i trazi Virtuala. I ne samo flash... Photoshop, PHP, i ostalo vezano za Web.
Isto vazi i za Drljacu... Svrati do nas pa pitaj sta te zanima.
Pozdrav :)
boom
HTEDOH TE PITATI JEL POSTOJI NEKA SKOLA ZA TE PRROGRAME U BG-u?Ajd napisi,nemoj da te mrzi!

Nazad
Vrh Dno