Šta je novo?

Za nas u "dijaseri"...

Blanik

Čuven
Učlanjen(a)
15.01.2002
Poena
604
Ako postoji neki put, a i da ga neko od vas zna, kako da se skinu neki domaci filmovi bio bi zahvalan da me uputi.
Ja cetr sata camim cekajuci na Kazzi, Bearsheru, Direct Conect, i nista.

Blanik je napisao(la):
Ja cetr sata camim cekajuci na Kazzi, Bearsheru, Direct Conect, i nista.
Na kom hubu za DC? Probaj na ovome dc.chaosknight.net:4201 pa vidi šta ima...

Hvala vam obojici !

Shale poslacu ti ftp mailom cim pronadjem adekvatan.
Ujedno ako mogu da se oduzim nekom protivuslugom, bice mi zadovoljstvo.

Evo i ja sam raspolozan da uploadujem domace filmove koje imam na taj ftp :)
Taman i da skinem neki uploadovan ako nemam? :)

Samo jos da se nadje ftp :(

Blanik, kakvu konekciju imas?

Pozdrav :wave;

pa nek onaj sa najboljom vezom digne neki ftp server, ima ih mali milion besplatnih

Imam kablovski internet,a sad sledeci vikend ce mi doci ortak sa softwerom, pa cu podici svoj Ftp. Brzina ide do 160 Kbps.

za ljude koji zele da podignu svoj ftp - ima ga u winxp i win2000, instalirajte Internet Infomation Services i tamo ftp server. sva setovanja su pod start/programs/administrative tools/internet information services.

ako nesto nije jasno,pitajte

Blanik je napisao(la):
Imam kablovski internet,a sad sledeci vikend ce mi doci ortak sa softwerom, pa cu podici svoj Ftp. Brzina ide do 160 Kbps.

Ja bi podigo ftp ali ne smem, ukinuce mi zicu :(

Kako napreduje ftp inace? Jel ce skoro? :)

cheers

petri je napisao(la):
Ja bi podigo ftp ali ne smem, ukinuce mi zicu :(
Zašto bi ti ukinuli? Btw ako ništa o tome ne piše u ugovoru, to zna?i da je dozvoljeno. Mislim, tako je u normalnim državama, isto ne važi kod nas.

Marko37 je napisao(la):
Zašto bi ti ukinuli? Btw ako ništa o tome ne piše u ugovoru, to zna?i da je dozvoljeno. Mislim, tako je u normalnim državama, isto ne važi kod nas.

Problem je bas u tome sto u ugovoru pise da nije dozvoljeno podizanje bilo kakve vrste servera :(

malo pitanje

da li moze neko da mi napise nesto o podizanju ftp i uploadu konkretno ili da me uputi na neki link ? - tia

Nazad
Vrh Dno