Šta je novo?

Za LOTR lozane...:)

ajde sad da vas vidim...

....sta mislite, da li koriscenje 1600x1200 wallpapera na rezoluciji 800x600 usporava masinu, jer ona mora svaki put da ga smanjuje kad ga prikaze?

Ne bi trebalo

Xenon je napisao(la):
....sta mislite, da li koriscenje 1600x1200 wallpapera na rezoluciji 800x600 usporava masinu, jer ona mora svaki put da ga smanjuje kad ga prikaze?

Mislim da masina uradi 'resize' samo prvi put kada stavis wallpaper. Adaptira ga na tvoju velicnu desktopa... kasnije masina ne bi trebalo da ucitava originalnu sliku koju si postavio, vec podesenu i snimljenu u windows direktrorijum.
Ovo jos se dokazuje npr: 1) skinuo si sliku na desktop
2) postavio je (preko ACDsee-ja) kao wallpaper
3) izbrisao si downloadovanu sliku sa desktopa
........... wallpaper se opet ucitava... znaci da se posle iznova i iznova loaduje obradjena i podesena slika.....

Pozdrav.

P.S. Jedino sto bi usporavalo jeste loadovanje Active DeskTop-a ... (ako si sliku postavio preko windowsa kao wallpaper a ne preko AC/DC-a.......)
Hm, odo da pustim od AC/DC - You shock me all night long... kad vec spominemo mr. Angusa Younga.:D

Aruena (Liv Tajler) ima 2777 godina, njen frajer zbog koga se odrice vilenjacke dugovecnosti - 84 a njen otac (Mr. Smith iz Matrix-a, zaboravih ime) - preko 6000 godina...

Da li sam vas sada nalozio da procitate knjigu:D ?

Matrix, ok, hvala, i ja sam mislio da je tako, al reko da pitam...
byMaX, ima nekih koji su to vec odavno procitali...

byMaX je napisao(la):
Aruena (Liv Tajler) ima 2777 godina, njen frajer zbog koga se odrice vilenjacke dugovecnosti - 84 a njen otac (Mr. Smith iz Matrix-a, zaboravih ime) - preko 6000 godina...

Da li sam vas sada nalozio da procitate knjigu:D ?

Mr.Smith-ovo pravo ime je Hugo Weaving(ili Weawing).Ime mu je Elrond u filmu inace(a i u knjizi).

Ali ipak ima vise koji nisu davno, niti ikada procitali, a trebalo bi.. ..

Jel samo meni smeta izgled hobita u filmu??? Izgledaju ko deckici od 15 godina, gde su im trbusine kad vec jedu ko blesavi po 10 puta dnevno :D

za wallpaper: definitivno velika rez ne usporava masinu, jer ACD See od toga napravi .bmp od 800x600.
Imam jednog druga kome se svidela premijera i stoga je odlucio da procita II i III deo...prvi nece, zasto bi kad je gledao film? :mad: :mad:
Hobiti su po meni odlicno uradjeni, ne znam kako su uspeli onako dobro da montiraju scenu sa Gandalfom i nekim od hobita u Bilbovoj kuci...mozda su pravili 2 seta svih objekata? A to sto hobiti imaju brz metabolizam nije kriv reziser :D :D :D

Dobro mozda su malo losije predstavili hobbite ali je sve ostalo na nivou.Steta sto tvoj drug nece procitati prvu knjigu jer u njoj ima dosta stvari kojih nema u filmu.

Ma bre, Tim Bombadil i sva desavanja oko njega treba izbaciti i iz filma i iz knjige.....prvi deo prstenja je na ivici da postane zestoka smorcina :p

Xenon je napisao(la):
za wallpaper: definitivno velika rez ne usporava masinu, jer ACD See od toga napravi .bmp od 800x600.

Da i taj *.BMP zavisi od velicine desktopa (meni ga pravi na 1280x1024 logicno)

Poz! 'Vuk' Roolz!

:wave;

Ne svidja mi se link, mnogo podcenjuju... maltene postuju likovi koji ga gledaju samo da bi nasli greske u filmu... mada jeste interesantno.

Pa da su napravili film koja verno prikazuje svaku scenu iz kjnige trajao bio jako dugo sto bi bio jako velik smor,dobro je ovako sta se cepidlacite

Nazad
Vrh Dno