Šta je novo?

Za korisnike sa Win XP SP2 i uTorrent-om

Igorn

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2005
Poena
320
E da pocnem ovako:type: .Ja sam korisnik Win XP PRO SP1 i uTorrent 1.5-1.6 klijenta vec godinu dana i prezadovoljan sam programom ,izvlacim maksimum i teotecki i prakticni iz ADSL konekcije.Ali imam neresivih problema sa LAN mrezom i hteo bi da predjem na Win XP PRO SP2(zbog toga a i zbog drugih stvari).E sad tu krece moje pitanje.Da li ce SP2 nesto da utice na uTorrent program (da mi smanji brzinudownload-a ili bilo na koji nacin da utice na uTorrent),jer sam svasta citao o tome :crash: ali niko nista nije konkretno rekao:wall: .Molio bi korisnike koji imaju kombinaciju Win PRO XP SP2 i uTorrent da mi odgovore na ovo pitanje ti kakva su njihova iskustva,ili one koji bas znaju tj.imali su prilike da vide sta i kako utice!:type:

:cigar:
Unapred HVALA svima!!!​
:cigar:

SP2 ima ograničenje od 10 konekcija istovremeno međutim nemoj brinuti jer postoji patch koji uklanja to ograničenje.Fajl koji ti treba je EvID4226patch.exe (googlaj ili pogledaj na torentima ili ...)

Čensi G. jel sa tim patchom imam onda isto neograniceni broj konekcija kao na SP1 kako mi je sad ili ima neko ogranicenje?Jer je meni sa min 300 konekcija ukupno i 60 po torrentu super.:banana:

Poslednja izmena:
Ograničenje od 10 konekcija ka share-u na XP nema veze se brojem TCP konekcija.
XP nije zamišljen da služi kao server i zato je uvedeno to ograničenje broja konekcija ka share-u.

Za pravi server (za preko 10 klijenata) treba ti serverski operativni sistem (ako govorimo o MS okruženju).

i dalje problem...
bas mi nije jasno.. decko koji povezuje racunare u igraonici mi kaze da mora da funkcionise sa XP pro kao serverom i da ja sigurno nisam dobro podesio mrezu... ali opet nista

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno