byMaX je napisao(la):Bolje i to nego delimir i Magick outside koji tripuju da je BX sistem i neki tamo Copper i 50% od obicnog Duronka i neke VIA zveri...
student je napisao(la):Samo be zljutnje
Bas mi se svidelo, nasao na net-u
byMaX je napisao(la):Ma daj bre, sta se odmah vredjas.... nemoj da si na kraj srca... PIII je ipak pluskvanperfekat![]()
Koji je chipset, jedan od najstabilnijih ikad napravljenih ... neki VIA-in ,mislim !?>>> Večita rasprava Intel vs. AMD !byMaX je napisao(la):Bolje i to nego delimir i Magick outside koji tripuju da je BX sistem i neki tamo Copper i 50% od obicnog Duronka i neke VIA zveri...
Zašto podbadaš i napadaš sa takvim glupostima? Koj' ti je *****?byMaX je napisao(la):Bolje i to nego delimir i Magick outside koji tripuju da je BX sistem i neki tamo Copper i 50% od obicnog Duronka i neke VIA zveri...
Ja prozivam!?!?!? Ja samo umem da odgovorim.Running Man je napisao(la):Ajde Magick iskuliraj... Ovde ti najvise prozivas druge (i to ne shvatas kao vredjanje vec kao obicno raspravljanje) a skaces na najmanju salu...
MoonShine je napisao(la):Konacno je nadjena prava primena AMDa. Za drugo i nije
http://www.handyscripts.co.uk/trubador_egg.htm
Kada smo već kod toga, šta mislite zašto samo taj model nosi oznaku 667, a ne 666 ( .666 periodično ) na kol'ko i radi?Vocko je napisao(la):Ma najjaca je ona InHell Pentium Processor 666Mhz imao sam tu sliku, ali je vise nemam na zalost, na ovom kompu.
Pa naravno da će biti 667.delimir je napisao(la):Vrlo verovatno...Mada bih voleo da imam tog na 666 MHz...Ali sačekaću da počnemo da teramo FSB na 666 MHz ili će opet biti 667?
magick je napisao(la):.... mislite svi šta hoćete i živite u svom "3DMAX-ocDuron-686B" svetu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari