Šta je novo?

Za intelovce (a i ostale:):))

A sta pise za AMD?
american micro dude?

Bolje i to nego delimir i Magick outside koji tripuju da je BX sistem i neki tamo Copper i 50% od obicnog Duronka i neke VIA zveri...

byMaX je napisao(la):
Bolje i to nego delimir i Magick outside koji tripuju da je BX sistem i neki tamo Copper i 50% od obicnog Duronka i neke VIA zveri...

Ne znam o čemu pričaš, i ne zanima me, ali me ne spominji u takvom kontextu, nije pristojno, ako ništa drugo.

PS. Fora jeste dobra, ali je ona sa Pticom Trkačicom i Perom kojotom bila dosta bolja.

student je napisao(la):
Samo be zljutnje:):)
Bas mi se svidelo, nasao na net-u

Idi bre, ovo je matoro... Pa to se pojavilo pre jedno 4-5 godina (ako ne i više)! Nemoguće da si tek sad video??? :confused:

Ma daj bre, sta se odmah vredjas.... nemoj da si na kraj srca... PIII je ipak pluskvanperfekat:D

Ma OK MaX, ali ipak nije baš bilo primereno... Ajde ipak je ovo šaljiv thread.

Pozdrav.

byMaX je napisao(la):
Ma daj bre, sta se odmah vredjas.... nemoj da si na kraj srca... PIII je ipak pluskvanperfekat:D

Mislis pluskvamperfekat :D.Prozivas delimira i intel,a ni srpski ne znas :D.

byMaX je napisao(la):
Koji je chipset, jedan od najstabilnijih ikad napravljenih ... neki VIA-in ,mislim !?>>> Večita rasprava Intel vs. AMD !

byMaX je napisao(la):
Zašto podbadaš i napadaš sa takvim glupostima? Koj' ti je *****?

Vrlo dobro znaš kako stvari stoje i sada maliciozno podmećeš neistine i bezveze prozivaš. Nije u redu.

Running Man je napisao(la):
Ajde Magick iskuliraj... Ovde ti najvise prozivas druge (i to ne shvatas kao vredjanje vec kao obicno raspravljanje) a skaces na najmanju salu...
Ja prozivam!?!?!? Ja samo umem da odgovorim. :)

Inače nisam se ja uvredio zbog poređenja, već mi smetaju taj sarkazam, malicioznost i iskrivljena realnost ( u vezi sa mojim stavom po tom pitanju ). Uostalom neću više praviti budalu od sebe i ispravljati krive drine, mislite svi šta hoćete i živite u svom "3DMAX-ocDuron-686B" svetu.

Jeste ova slicica matora, no nema veze... Za one koji nisu videli ima i ona "Satan Inside". Izbrisao sam je, ali naci ce te je skoro odma` preko google-a.

To je bilo u Benchmark vestima još pre +- mesec dana. Nije loša fora...

Kolko ja vidim, student je ovde glavni za slichice...

Ma najjaca je ona InHell Pentium Processor 666Mhz imao sam tu sliku, ali je vise nemam na zalost, na ovom kompu.

Vocko je napisao(la):
Ma najjaca je ona InHell Pentium Processor 666Mhz imao sam tu sliku, ali je vise nemam na zalost, na ovom kompu.
Kada smo već kod toga, šta mislite zašto samo taj model nosi oznaku 667, a ne 666 ( .666 periodično ) na kol'ko i radi? :D Izgleda da ima dosta sujeverija, a Intel nije hteo da rizikuje. :)

Vrlo verovatno...Mada bih voleo da imam tog na 666 MHz :)...Ali sačekaću da počnemo da teramo FSB na 666 MHz ili će opet biti 667?

delimir je napisao(la):
Vrlo verovatno...Mada bih voleo da imam tog na 666 MHz :)...Ali sačekaću da počnemo da teramo FSB na 666 MHz ili će opet biti 667?
Pa naravno da će biti 667. :) Prescott će raditi na magistrali sa radnim taktovima od 667 i 800MHz ( pitam se zašto nije 801MHz :D ).

magick je napisao(la):
.... mislite svi šta hoćete i živite u svom "3DMAX-ocDuron-686B" svetu.

Is3povao si se... samo sam se salio...

Nazad
Vrh Dno