ilki je napisao(la):Mislim da sam nasao nesto No WON Crack. Daj mi mail da ti posaljem fajl, veliki je 516Kb.
ilki je napisao(la):Steta![]()
Videcu da potrazim za Hl 1.0.0.8 i CS 1.3 ali cisto sumnjam.
mislim da nema won crack za linuxPJ je napisao(la):Meni bi trebaloza Linux, jer gazda servera zapucao za Pingvina, pa to ti je
Nadma se da cu uspeti da ga ubedim da namontira jednu Win masinu.....
ilki je napisao(la):Mislim da sam nasao nesto No WON Crack. Daj mi mail da ti posaljem fajl, veliki je 516Kb.
Golden je napisao(la):Dok sam ja video (i okasnio)![]()
Steta sto nije za 1.3 verziju, ako neko naleti za crack moze i Win32 ali pozeljno je Linux
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):mislim da nema won crack za linux
shto se ne obratite shumadincu.skg za originalne cd keyeve
ja sam od njega dobio
El Pancho je napisao(la):alo pa prebacili su mashinu na Win i ici ce CS 1.3 na Win mashini zaboravi Linux
p.s. ti bash i nisi u toku
El Pancho je napisao(la):svejedno mozes ako iskopash poslati meni ili njemu, crack ide na isti server
a mislim i da je Misha sa RURa trazio
[email protected]
Misha je napisao(la):ih batice, pa nije valjda da si se i mene setio)
e da, stvarno ako neko nadje linux ili win verziju za CS 1.3 neka mi poshalje na mail [email protected]
hvala unapred... seeya on Cs server)
El Pancho je napisao(la):pa naravno da sam se setio nisam ja ko pojedinici da POLAZEM "autorsko pravo na CRACK"mislim, odgovor je bio CITIRAM: "NESHIRIM CRACKOVE.......NAROCHITO ZA LINUX" i shta sad a o ostalom da i negovorim to je golden osetio na svojoj kozi (modemu), ko me zamoli za pomoc ili kaze samo jednom da mu treba neshto pomazem koliko god mogu, zipa kad mi je i Lax the Duke pomogao shta da ti kazem, a ovi CRACK AUTORI lol, pa nece ni oni josh dugo
![]()
Golden je napisao(la):Ma mozemo mi o njemu kad on zivi u nekom drugom svetu i potpuno drugacije svata Internet od nas. Sama slika kaze kakav je lik.
A nije jedina faca koja je napravila Crack !
Misha je napisao(la):aaaa ovaj... mogu li da pitam o kome to prichate?![]()
![]()
Misha je napisao(la):aaaa ovaj... mogu li da pitam o kome to prichate?![]()
btw. jel nadje neko vishe taj crack? treba mi bash hitno hitno hitno
poz
RUR | Misha
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):mislim da nema won crack za linux
shto se ne obratite shumadincu.skg za originalne cd keyeve
ja sam od njega dobio
jesamEl Pancho je napisao(la):skonto ???![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari