Šta je novo?

Za Chipset

PARTYBOY

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.11.2003
Poena
309
Zanima me gde moze da se nadje ili koji ide cooler za chipset na DFI nf4 Infinity.
Trenutno koji je na chipsetu mnogo je bucan.

Poslednja izmena od urednika:
Tu ima mali problem kod ploce mislim da su zeznuli to sto su chipset stavili tik pored grafike tako da nema nikakve sanse da se stavi pasivni cooler Zalman.

Pretrazi forum i videces slike gde je tog Zalmana neki lik "rascesljao" kako bi napravio mesta za graficku.
Pozdrav

Pa tacno da ga platim i 200din pre bih prst odsekao nego rascesljao Zalmana!!! Dusa bi me bolela... Mora da ima neko efikasnije resenje. Ja cu nesto da pravim definitivno. Samo da nadjem zgodne komponente

Ljudi kako god da okrenete je........ grafika na ovoj ploci.Gledao sam CoolerMaster i mogu ti reci da nije los ali samo dali moze da stane jer kako sam rekao zeza grafika.Kako nisu ljudi mislili na to kad su pravili tu j..... plocu.

[SAJ]Be-u kad palimo za CRO?

CM-ov kuler je prilicno mali mislim da bi mogao,da legne...

tesko....vrlo malo je prostora....nisam siguran....i mene zanima isto ...

kod mene ne staje sigurno...

mislim da bi ovo stalo ali knap COOLER MASTER RL-SUC-CN1 NB-AQUA Northbridge Chipset Water Block

Prilozi

• COOLER MASTER RL-SUC-CN1 NB-AQUA Northbridge Chipset Water Block.webp
    COOLER MASTER RL-SUC-CN1 NB-AQUA Northbridge Chipset Water Block.webp
    16.3 KB · Pregleda: 61
PARTYBOY je napisao(la):
mislim da bi ovo stalo ali knap COOLER MASTER RL-SUC-CN1 NB-AQUA Northbridge Chipset Water Block
Sta ce mu to? :trust:
Mislim da je previse malo...

Poslednja izmena:
PARTYBOY je napisao(la):

Shta ce ti vodeni blok??? (Predpostavljam da nemash vodeno hladjenje)

Ma,dobro da je malo vece pa da skine onu plastiku,mozda bi posluzilo kao pasivni hladnjak,eventualno da nekako nabudzi vent...
Je'l neko probao sa onim malim kulerima od 300 din,za graficku to bi mozda moglo...

Ja sam kod sebe na DFI infinity stavio hladnjak Cooler Master PAC-P01 i lepo je legao pored club3d 6600gt.Malo ga zarotiras i to je to.Samo pazljivo kad budes stavljao kuler posto je jezgro otvoreno pa da ga eventualno ne okrnjis.Inace kuler kosta 490din u firmi Stedrakom na NB.Moze i Zalman da se stavi bez ikakvih problema.Malo je veci od Cooler Master-a tj. nekoliko redova rebara su vislji kod zalmana ali moze sve lepo da se uklopi.pozzz

Znajuci PartyBoy-a licno, istripovao se za water block!!! Ne mogu da verujem kakva ispala... Nema decko vodeno nego se opteretio da nadje resenje za problem koji ga i ne muci bas previse pa prevideo ono AQUA i Water Block. Tako mu i treba kad koristi copy/paste umesto da cita. A mozda bi onaj WB radio i kad bi mu natakao crevo od kompresora?!

Nazad
Vrh Dno