Šta je novo?

Za Boskovica

Pa posto ti PM ne radi iako kazesh da si ga ispraznio, evo odgovora. I ja jurim onaj program - ja ga nemam!

odgovori uz izvinjenje

E ljudi ne zamjerite sto vam se ovako kasno javljam inbox nisam umio da ispraznim tj. izbacio sam samo dio poruka ali sad je valjda ok

U svakom slucaju...

za Diviner-a: nisam iz Bgd vec iz Pg ali cu da pitam za BK samo mi reci malo preciznije sta te zanima.

za Batu: steta ali snacicemo se vec

Znam da si iz Podgorice (location) :cool:
Ukoliko ti je usput (znaci ne moras mnogo da se obavezujes) pogledaj da li ima konkursa za akademiju umetnosti ! Smer snimanje i obrada zvuka...Interesuje me samo cena godine..barem orijentaciono !
Hvala u svakom slucaju !

Ukoliko ti treba kakva pomoc ili materijal (AKAI diskovi) javi se!

Sta je ovo ljudi anatemisace me na forumu?-mada ima razloga

Svi me traze a ne mogu da me uhvate - gori sam od direktora po firmama

Jos jednom se izvinjavam za kasnjenje i nemogucnost PM-a

za iNCUBUs-a: poslao samo ti odgovor u vezi gitare na PM

za diviner-a: mislim da sam vidio negdje konkurs za BK prije 20 dana
Izmedju ostalog je bio i taj smjer Snimanje i obrada zvuka posto je to i mene zainteresovalo. Pitacu pa cu ti javiti

Za pomoc hvala, javicu ti se, jer ce mi 100% trebati. Ovi muzicarski programi su solidno zaje..ni. Mislim treba vremena i iskustva da se komotno ovlada njima jos ja nemam nikakvu klavijaturu pa to otezava stvar ali polako, bice mjuze.

Hm..hajde postavi barem broj telefona (valjda nisi paranoik i neces da budes anoniman ko nadrealisti (Nele :) ) da ne gusimo vise forum ili mi se javi na fon/mail da ti znam kontakt

Inace godina kosta ko svetog petra kajgana...oko 5000 DM, a kontaktirao sam i pr dr Blazu Guzinu:

http://solair.eunet.yu/~mihajlod/theory.html

Cini mi se dosta ozbiljno..(novac barem kolicina je veoma ozbiljna 20 DM za 4 godine...pa mozes sebi automobilcinu ustekati kakav osh :) )

081 242786 sam sam kuci zovi kad hoces (ako nisam na netu :)) ili napolju ) a mail [email protected]

zasto mi svi kazu da sam paranoik kad nisam samo ostavljam svijetlo protiv lopova :)

e da zaboravih reci za paranoju
jedan sam od prvih koji je nabavio caller ID pa ti sad vidi :D

Shale je napisao(la):
Ljudi, zovite 011 604 022 , uzmite telefone akademije i pitajte za sve informacije
Ajd...

Ma ne kontas ti...nije tako zanimljivo...ovako se malo razgovaramo a usput gusimo forum ;)

Ma salim se... Moderatori mozete brisati thread sto se mene tice...cisto da ne smeta...hvala na razumjevanju !!!

Pozdrav svima !

Nazad
Vrh Dno